Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Октябрь » 26 » 20:30:46

ПАТ «Житомиргаз»: усі теплопостачальні компанії Житомирщини не мають номінацій на природний газ     Реклама  

26.10.2018, 20:30:46 4227 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ПАТ «Житомиргаз»: усі теплопостачальні компанії Житомирщини не мають номінацій на природний газ

27 жовтня усі підприємства ТКЕ області , дахові котельні в багатоповерхових будинках, де створене ОСББ, змушені будуть вчергове зупинити споживання газу через відсутні номінації на природний газ, які затверджує НАК Нафтогаз України.

Постанову про спеціальні обов’язки єдиного постачальника газу для теплопостачальних організацій НАК Нафтогаз України Уряд продовжив ще на 5 днів: з 27 до 31 жовтня. Проте, актуальних даних про нові затверджені обсяги природного газу Нафтогаз досі не підтвердив. Тому, якщо теплопостачальні компанії не домовляться з НАК і підприємства не отримають необхідних обсягів блакитного палива сьогодні - є висока вірогідність того, що в квартирах житомирян і мешканців області від завтра знову похолодає.

Станом на 26 жовтня ПАТ «Житомиргаз» не отримало будь-яких повідомлень від НАКу та його дочірнього підприємства АТ «Укртрансгаз» щодо 26 теплопостачальних компаній області (стану укладання договору на постачання та підтвердження планових обсягів споживання газу). Це означає, що газорозподільна компанія не має юридичних підстав розподіляти таким підприємствам газ.

Нагадуємо, що ТКЕ Житомирщини 18 жовтня добровільно припиняли споживання природного газу за схожих умов.

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»


Тэги: Житомиргаз, отопительный сезон, номинации газа

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: