Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2019 » Июнь » 24 » 10:18:48

На Вітрука, 31 у Житомирі презентували спортивний майданчик, який побудували за ініціативи Борислава Розенблата. ФОТО. ВІДЕО   PR  

24.06.2019, 10:18:15 3922 14 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Вітрука, 31 у Житомирі презентували спортивний майданчик, який побудували за ініціативи Борислава Розенблата. ФОТО. ВІДЕО

Ще один із десяти великих спортивних майданчиків, будівництво яких у Житомирі закінчать до кінця цього року, презентували 22 червня за адресою Вітрука, 31.

Спортивний простір міста збільшився одразу на 1300 м². Велике футбольне поле зі штучним покриттям та окрема зона для занять стріт-воркаутом — це все результат роботи народного депутата Борислава Розенблата, який у минулому році взявся втілювати в Житомирі амбітний проєкт.

«Сама ідея облаштувати такі функціональні майданчики для занять спортом у дворах виникла ще у 2017 році під час розмови з моїм товаришем, який викладає в університеті. У 2018 році я звернувся з клопотанням до Уряду, аби в Житомир направили субвенцію в розмірі понад 20 мільйонів гривень на будівництво 10 спортивних майданчиків, — розповідає Борислав Розенблат. – Увесь минулий рік ми активно працювали в цьому напрямку. Це насправді складний процес, адже важливо, щоб майданчики були комфортними й безпечними, тому велику увагу приділяли вибору матеріалів та обладнання, перевіряли чи нема поруч комунікацій, тощо. Будівельні роботи почалися практично з початку цього року і вже зараз, окрім Вітрука, 31, ми маємо готовий майданчик на Київській, 13, який відкрили місяць тому. Це перший в місті інклюзивний майданчик, де також можуть займатися люди з інвалідністю. Зараз на тому майданчику з ранку і допізна багато відвідувачів, всі задоволені. Переконаний, що і цей спортмайданчик не пустуватиме, адже запит на нього дуже великий і діти не могли дочекатися, коли його запустять. Для мене важливо не просто побудувати майданчики, а зробити все відповідно до норм, щоб він слугував якомога довше, тому особисто виїжджаю на об’єкти, контролюю роботи та використання коштів, роблю зауваження. Діти – наше майбутнє, сьогодні ми інвестуємо в їх здоров’я та розвиток фізичної культури. Це один із пріоритетів моєї депутатської діяльності».



Завдяки таким майданчикам, наголошує голова батьківського комітету спортивного клубу «Олімпієць» Олег Красуцький, мікрорайон Польова стане значно спортивнішим районом, діти зможуть досягати своїх спортивних цілей.

«Сьогодні футбол – це одна з найпопулярніших ігор у світі. Усі в дитинстві бігали з друзями у дворі та буцали м’яч, але це може бути й на професійному рівні та з подальшою перспективою займатися цим видом спорту, — говорить Красуцький. – Діти бачать, що про них дбають, що їх підтримують, що створюються такі майданчики і це стає стимулом відвідувати тренування, ставати кращим. Ви розумієте, що мова йде не тільки про будівництво майданчика, а про цілком реальне здійснення чиєїсь мрії».

Вадим Рибалко займається в СК «Олімпієць». Саме тут він знайшов справжніх друзів. Раніше, до реконструкції стадіону «Спартак», команда тренувалася там, а нині випробували футбольне поле по Вітрука, 31. Хлопцям усе сподобалося, а найбільше — що майданчик близько від дому і має хороше покриття.

Перший гол у ворота забив особисто Борислав Розенблат і побажав футболістам яскравих перемог, аби успіх юнацької збірної на Чемпіонату світу, у складі якої грає житомирянин Данило Сікан, став для них гарним прикладом для наслідування.

«Це ваш майданчик, ви повноправні його володарі, — звернувся Борислав Розенблат. – Все, що ми вже зробили й продовжуємо роботи, заради вас усіх. Гартуйте свій дух, робіть перші кроки у спорті та досягайте омріяних вершин. Відтепер ви не за комп’ютерами вдома сидітимете, а можете вийти у двір і позайматися на турніках, як це сьогодні продемонстрували хлопці і дівчата з команди «Street Workout Житомир», пограти у футбол. Єдине побажання – бережіть майданчик».

За словами Борислава Розенблата, уже найближчим часом по Вітрука відкриють ще один спортивний майданчик, а далі — Бориса Тена, 102, Покровська, 156, Героїв десантників, 12.

Старший тренер СК «Олімпієць» Олександр Ульченко впевнений, що поява нових спортивних майданчиків у різних районах міста, підніме спортивну культуру Житомира на вищий рівень.

«Я пишаюся, що спорт вертається у двори й дякую Бориславу Розенблату, що він взявся за цю справу. Це штучне покриття стане трампліном для майбутніх зірок футболу. Країна має бути сильною і здоровою. За кілька місяців занять будуть перші результати», - оптимістично заявляє Ульченко.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

 













































Тэги: спортивная площадка, Житомир, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 13
yahimsol
1 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 11:27:01, 24.06.2019 [Материал]

Знову дешевий піар за державні кошти........
Читатель
2 Дмитрий (Читатель)   • 11:55:55, 24.06.2019 [Материал]

Вадим Вадимович, что мешает вам попиариться?
yahimsol
3 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 12:04:24, 24.06.2019 [Материал]

Совість, якої нема не у Вас, так і Розенблата і слова "дебильная страна" ми дуже добре запам'ятали......
Читатель
10 Дмитрий (Читатель)   • 11:11:35, 25.06.2019 [Материал]

Я никогда так не отзывался о стране. Дай ссылку.
yahimsol
11 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 13:37:48, 25.06.2019 [Материал]

Я про Розенблата казав, а Ви я бачу на заробітній платі у нього.
google
4 Гугиль (google)   • 13:44:22, 24.06.2019 [Материал]

.....Прилетит вдруг волшебник
В голубом вертолете,
И бесплатно покажет кино.
С днем рождения поздравит
И конечно, подарит
Мне в подарок пятьсот "эскимо".......
Crespito
5 Hernan (Crespito)   • 14:08:23, 24.06.2019 [Материал]

Ой хочет к кормушке обратно, надеюсь у нас не будет, которые за него проголосуют.
SlavaNibiru
6 Святослав (SlavaNibiru)   • 20:28:56, 24.06.2019 [Материал]

Це у Борислава патч стоніка на серці?))
MAS-ter
7 Mast (MAS-ter)   • 20:52:56, 24.06.2019 [Материал]

5 лет разворовывания страны и перед выборами пару спортплощадок. Желаю таким ворам пролететь на выборах и ответить за все злодеяния.
antonvox
8 Антон А (antonvox)   • 21:34:12, 24.06.2019 [Материал]

Мне реально пофигу за какие деньги, их не украли, а сделали что-то в городе! Для нас, для наших детей, я могу подойти и пощупать эту площадку и увидеть на что пошли мои налоги! А у начальника Водоканала з/п 50 штук в месяц! Чувствуете что он делает для города??? Я - нет! До сих пор вода ржавая бежит, ванну не отмыть после последнего отключения! Задолбали!
google
9 Гугиль (google)   • 23:10:47, 24.06.2019 [Материал]

то что Боря делает щас - хорошо... но мало ... ключевое слово - мало... Боря должен делать больше, а самое важное остальные хапуги у власти должны быть как Боря
Irinalove
13 Ирина Л (Irinalove)   • 19:25:58, 26.06.2019 [Материал]

Должна делать вся власть, а не только Борислав! Они только воруют и делят, а он работает! Один в поле не воин!
yahimsol
12 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 13:38:43, 25.06.2019 [Материал]

Розенблат БОТ детектед
Оголошення на ЖЖ інфо: