Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Январь » 12 » 13:25:54

20 мільйонів гривень отримав Житомир за сприяння Борислава Розенблата у 2016 році     Реклама  

12.01.2017, 13:25:54 4102 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
20 мільйонів гривень отримав Житомир за сприяння Борислава Розенблата у 2016 році

20 мільйонів гривень з державного бюджету на соціально-економічний розвиток додатково отримав Житомира за сприяння народного депутата України Борислава Розенблата впродовж 2016 року. Ці кошти витратили на облаштування приймальних відділень трьох міських лікарень, асфальтування провулків та прибудинкових територій, а також на проведення капітального ремонту в освітніх закладах міста.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба народного депутата Борислава Розенблата 

Більшу частину коштів, а саме 15 мільйонів гривень, спрямували на закупівлю медичного обладнання для приймальних відділень Центральної міської лікарні №1, Центральної міської лікарні №2 та Центральної міської дитячої лікарні. У тому числі 5 мільйонів гривень виділили на облаштування пологового відділення ЦМЛ №1 та 800 тисяч гривень отримав Житомирський перинатальний центр.


«Це гарний приклад продуктивної взаємодії між міською владою, депутатом-мажоритарником та Кабміном. Нове сучасне обладнання встановили ще у грудні і воно працює. Сьогодні люди вже можуть відчути результати нашої роботи. Я переконаний, що цьогоріч ми працюватимемо ще більш ефективно», – говорить народний депутат України Борислав Розенблат.


Понад 2 мільйони гривень у 2016 році було витрачено на асфальтування житомирських провулків та дворів.

Минулої зими у народного депутата оголосили конкурс на «найгірший провулок» та почали приймати звернення.

Від житомирян надійшли понад 50 заявок на асфальтування. Комісія у складі комунальників та громадських активістів обрала 9 адрес, де була найгірша ситуація, а саме: пров. 1-й Небесної сотні, пров. 2-й Вільській, пров. 2-й Гоголівський, пров. 1-й Крошенський, Київське шосе, 43/1, пров. 1-й Новопівнічний, пров. Кавалерійський, прибудинкова територія по вулиці Князів Острозьких та вул. Є. Коновальця:

 

«За сприяння Борислава Розенблата у 2015 році в Житомирі вже асфальтували провулки. Тоді на ремонт 10 провулків витратили більше 1 мільйона гривень. Цього разу державна субвенція склала 2 млн. 60 тис. гривень, адже ремонтувати довелось дуже занедбані дороги, деякі із них не ремонтувались понад 30 років» , – говорить керівниця громадської приймальні народного депутата – Софія Павлова.

 
Крім того, завдяки перевиконанню державного  бюджету у 2016 році, наприкінці грудня «під ялинку» Житомир отримав ще одну державну субвенцію у розмірі 3 мільйонів гривень.

«Вчора, коли приймався бюджет, я підійшов до прем’єр-міністра Гройсмана з проханням надати допомогу нашій житомирській громаді. І він дав свою згоду! Гроші вже сьогодні-завтра прийдуть на рахунки! », – повідомив радісну звістку нардеп на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook 21 грудня .

Ці кошти пішли на завершення капітальних ремонтів дитсадків та загальноосвітніх шкіл Житомира.




Нагадаємо, Борислав Розенблат потрапив у 10-ку найбільш ефективних нардепів України за рейтингом журналу «Фокус».

Тэги: медицинa, ремонт дорог, Житомир, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 4
Andrey
1 Андрей (Andrey)   • 13:31:16, 12.01.2017 [Материал]

" з державного (!) бюджету на соціально-економічний розвиток" дожились ... теперь отчитываются и выдают за здобутки то, что депутат и так должен выполнять и делать по определению!
current_user
2 Current User (current_user)   • 14:14:23, 12.01.2017 [Материал]

От якби з особистих доходів дав, то інша справа. А так звичайне діло підмазатися під виділення бюджетних коштів.
Admiral8
3 Papa (Admiral8)   • 01:45:34, 13.01.2017 [Материал]

на фоне бюджета города это гдето 0,001%
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 21:15:01, 16.01.2017 [Материал]

"...20 мільйонів гривень отримав Житомир за сприяння Борислава Розенблата..."

А "благодарный" мер, "прокинул" БС-а на тротуарной плитке...
Оголошення на ЖЖ інфо: