Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Июль » 10 » 13:48:33

Нардеп Борисла Розенблат звернувся до виборців: «Найбільше я хотів створити робочі місця»     Реклама  

10.07.2017, 13:48:33 6490 21 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Нардеп Борисла Розенблат звернувся до виборців: «Найбільше я хотів створити робочі місця»

Народний депутат України Борислав Розенблат на своїй сторінці у Facebook опублікував звернення до виборців. 

У ньому він повідомляє наступне:

"Шановні виборці, ви довірили мені представляти інтереси громади у ВР. Увесь час я намагаюсь сумлінно виконувати свої обов’язки. Я розумів, що я нова людина в політиці і буде не легко. Проте я вірив, що законним шляхом ми зможемо розбудувати квітучу, економічно успішну державу, в якій житимуть щасливі люди. Я хотів, щоб з нашої країни брали приклад інші держави світу! Це була і є моя мрія.

Я завжди намагався зробити свій внесок у розбудову нашої держави. Відвідував засідання у ВРУ та профільні комітети, писав закони. Будучи обраним від Житомира, представляючи інтереси житомирян, я чув, які проблеми турбують людей. Я намагався розв’язати їх - за рахунок субвенцій оновлював медичне обладнання у лікарнях, разом з БФ “Фармварта” передавав безкоштовні ліки, асфальтував провулки, допомагав простим житомирянам через Фонд родини Розенблат. Моя громадська приймальня була завжди відкрита для житомирян і мої помічники ніколи не відмовляли в правовій допомозі.

Та найбільше я хотів створити робочі місця. Я став співавтором багатьох законопроектів, які були націлені якраз на економічне і соціальне зростання нашої держави. Для цього я написав закон, який міг легалізувати видобуток бурштину. Адже це - мільйонні надходження до бюджету і законний бізнес. Я неодноразово у своїх виступах казав, що замість того, щоби залазити в борги у МВФ, нам варто, чорт забирай, легалізувати цей бурштин!

Та, як ви знаєте, за 2,5 роки ВР так і не спромоглася прийняти закон про легалізацію. Втім, уже одні мої зусилля вивести бурштин із тіні налякали багатьох сумнівних ділків. У мій бік посипались погрози. Мені телефонували, писали смс, передавали “привіти” напряму і через моїх знайомих та помічників, а потім взагалі пообіцяли “закрити через НАБУ і дістати в СІЗО”. Проте ви мене знаєте - я ніколи не здавався і продовжував вперто боротись за майбутнє…

Рік тому зі мною почала наполегливо шукати зустрічей жінка, яка запевняла, що хоче вести чесний бізнес в Україні у сфері видобутку “сонячного каменю”. Вона підбиралась до мене через моїх родичів, друзів, знайомих, приходила до моєї приймальні. Вона переконала мене, що створить на Житомирщині дуже потужне підприємство, дасть робочі місця сотням людей. Я їй повірив. Вона цікавились тим, як в Україні ведуть бізнес, як рухається проект закону стосовно легалізації видобутку бурштину, як законно відкрити тут підприємство. Я відповідав на запитання, консультував її. Хіба це злочин спілкуватись з людиною? Хотіти кращого для своїх співгромадян?

Проте, виходить, що так. Адже ми зустрічались із нею близько 30 разів, вона стала мені практично другом. Навіть відвідувала зі мною дитячий будинок і передавала дітям подарунки…Уявіть собі, які відео можна зрежисувати і змонтувати з такої кількості розмов і зустрічей.

Яку ціль переслідувала ця людина тепер не викликає сумнівів. Для чого НАБУ впроваджувати свою агентку, рік проводити спецоперацію, витрачати мільйони коштів платників податків? Відповіді напрошуються самі...Вочевидь, легалізований бурштин комусь не потрібен, а я справді зачепив чиїсь великі “бізнесові” інтереси і простіше лишити все, як є. А зробити винним у всьому мене, людину, яка не піддалась на погрози - це більше, ніж іронія. Усім зрозуміло, що тепер жоден депутат не захоче зачіпати цю сферу.Сферу, де крутяться мільярди і всі вони йдуть повз бюджет до кишень криміналітету…

Сьогодні мені закидають низку звинувачень. Мені прикро їх чути. Я ніколи не брав і не вимагав кошти у пані Катерини. Я навіть не знайомий з тими людьми, вплив на яких мені закидають! Адже незаконні!!! дозволи компаніям “Райт Солюшн”, “Амбер холдинг” та “Надра Галичини” видали Держгеонадра, а за позовом прокуратури суд скасував видані ліцензії ! Про це знають усі, але ця історія варта окремого допису.

Хочу наголосити - покидати Україну не збираюсь, складати мандат - також, буду продовжувати працювати на користь громаді.

Я знаю, що якщо навіть не в українських судах, то у європейському суді, я відстою своє чесне ім'я, адже аргументи НАБУ уже розсипаються!!!!! Бо з самого початку і до кінця - уся ця історія із загадковою бізнесвумен, усе це була провокація, за яку передбачена стаття кримінального кодексу.

А поки - готовий боротись і доводити свою правоту і чесність,
ваш Борислав Розенблат."

 


Тэги: Житомир, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 21
Crespito
1 Hernan (Crespito)   • 13:53:25, 10.07.2017 [Материал]

Ну конечно, монтаж. Так покажи экспертам, пусть проверят. Места рабочие, карман себе набить хотел, а не места для вибоцив :)
current_user
2 Current User (current_user)   • 14:17:31, 10.07.2017 [Материал]

А тим часом у Києві...
https://www.obozrevatel.com/politics/26491-snyatie-immuniteta-s-nardepov-v-seti-pokazali-dokazatelstvo-krugovoj-poruki -v-rade.htm
yahimsol
3 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 14:19:51, 10.07.2017 [Материал]

Бла, бла, здай паспорт свой, работодатель великий....
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:41:11, 10.07.2017 [Материал]

Вы хотели создать рабочие места на янтарном промысле??? Агент "Катерина" посещала с Вами детские интернаты предварительно закупала конфеты. А Вы освещали в СМИ, что это Вы благодетель. Цынизм. А как поживают Ваши друзья: Зубко, Сухомлин, Рабинович ???
viewer
5 Name Surname (viewer)   • 14:59:05, 10.07.2017 [Материал]

ви будете сміятись, але формально Розенблата немає за що притягати до відповідальності))) Ось до чого призводить призначення Генпрокурором людини без юридичної освіти.
"У випадку з Розенблатом і Поляковим ще веселіше: отримання хабара від бізнес-вумен, яка виявилась агентом НАБУ, тягне кримінальну відповідальність виключно цієї агентеси та її начальства. За це треба не депутатську недоторканність знімати, а відправляти в СІЗО Ситника й Холодницького, оскільки вони скоїли злочин, передбачений ст. 370 КК України. А генеральному, прости господи, прокурору варто запам’ятати, що правоохоронні органи повинні займатись запобіганням і розслідуванням злочинів, а не підбурюванням громадян до їх скоєння через своїх агентів."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1878173582399431&id=100006204226091
Hasan
12 Олександр (Hasan)   • 20:59:29, 10.07.2017 [Материал]

Не заздріть.
Від "хабарів" "Катерини" більше користі, ніж від хабарів чорноротої Монтян

http://vkka.net/?p=1893
Юрко
16 Градовський (Юрко)   • 23:29:13, 10.07.2017 [Материал]

Дурниця. Жодного злочину Ситник з Холодницьким не вчинили. Я Вам пояснював в инших темах - не Катерина пропонувала хабар, а розік вимагав. Жодної провокації немає
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:23:10, 10.07.2017 [Материал]

Ви кажете, що агент " Катерина" підбурювала Вас до злочину!? Вас і підбурювати не треба. Саме Ви сформували коррупційні схеми. Кожен місяць ліснічи Вам виплачують по 5 тис.$, а це 22 ліс.господарств області.Два господарства відмовились.Ви і Галагуза хотіли розформувати інтернат для незрячих дітей по вул. Черняхівського, а на тому місці застроіти багато поверхівку. Коли будете тікати забаріть з собою Галагузу. Сльози матерів не падають на землю, а падають на тім'я тих кто їх викликае.
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 15:23:43, 10.07.2017 [Материал]

як запахло смаженим, то про виборців згадав? ага. І країна вже не дибільна?
AlexIvanov
8 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:34:48, 10.07.2017 [Материал]

За був за вашіх друзів:Сухомлін, Зубко, Рабінович, вони займаються тім самим що і Ви, Ви так і не зрозуміли що за Україну загинули ЛЮДИ. Вони віддали своє життя щоб люди жили не в корумпованній державі.
priatel
9 Андрей (priatel)   • 16:39:47, 10.07.2017 [Материал]

Соломоныч,хватит песни петь,будь мужиком:Украл,Выпил в -ТЮРЬМУ!!!!!
Sunrise
10 Алекс (Sunrise)   • 18:27:15, 10.07.2017 [Материал]

Не убедительно. Понятно, что сейчас один выход - сделать из себя жертву.
Artmaker
14 Евгений (Artmaker)   • 21:40:34, 10.07.2017 [Материал]

"Не убедительно. Понятно, что сейчас один выход - сделать из себя жертву."... аборта)))
"Рік тому зі мною почала наполегливо шукати зустрічей жінка, яка запевняла, що хоче вести чесний бізнес в Україні у сфері видобутку “сонячного каменю”. -эх, какой писательский талант мы в Боре потеряем! Обидно до слёз)))
Юрко
17 Градовський (Юрко)   • 23:30:38, 10.07.2017 [Материал]

То Чепюк мабуть. Хоча писати вона нездатна
1-10 11-17
Оголошення на ЖЖ інфо: