Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Июнь » 18 » 10:31:03

Борислав Розенблат привітав житомирських медиків з професійним святом та вручив нагороди     Реклама  

18.06.2018, 10:31:03 2590 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат привітав житомирських медиків з професійним святом та вручив нагороди

17 червня професійне свято відзначали працівники галузі охорони здоров'я України. Медичні працівники Житомирської області приймали вітання напередодні, 15 червня, в академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Привітали медиків керівники області.

Зі словами вдячності зі сцени театру до медичної спільноти звернувся і народний депутат від Житомира Борислав Розенблат, - повідомляє Житомир.інфо
 

«Ви ті люди, які кожного дня і кожної ночі рятують життя. Що відчувають ті люди, які переступають поріг ваших лікарняних закладів? Вони йдуть до вас, бо для них ви надія, іноді – остання. Вдячний усім медпрацівникам області, які рухають вперед потяг змін у галузі охорони здоров’я. Я пам’ятаю, як ми з вами розпочали процес оновлення спецобладнання у міських лікарнях, і мені приємно, що впродовж останніх років також спостерігається розвиток обласних медзакладів. Я розумію, що ми маємо рухатися далі, ще швидше, ще ефективніше. Я низько вклоняюсь усім, хто рятує людські життя. Успіхів вам, наснаги і добробуту», – побажав народний депутат.
 

Окремо він подякував тим медикам, які рятують життя військових на передовій та у шпиталях.

Особливу увагу Борислав Розенблат акцентував на необхідності належного технічного забезпечення лікарень, зазначивши, що планує віднайти кошти на придбання лінійного прискорювача для Житомирського обласного онкологічного диспансеру. Адже боротьба з онкологією для Житомирщини особливо актуальна: наша область чи не перша в країні за кількістю хворих на рак.

Після вітальних слів нардеп вручив низку нагород лікарям житомирських міських та обласних лікарень.

Орден «За розбудову України» отримали:

• Дідик Віталій Степанович – керівник Обласного протитуберкульозного диспансера Житомирської обласної ради;

• Башек Володимир Йосипович – керівник КУ «Центральна дитяча міська лікарня».

Медаль «Знання, душу, серце – людям» отримали: Опрелянський Ігор РостиславовичІванчук Іван ЗахаровичПанчишин Віктор ФедоровичБобер Микола ДмитровичБлищик Павло ЄвстафійовичЛучків Віктор ІвановичЗадорожний Микола СергійовичВолинець Тетяна БорисівнаГордійчук Віктор ПетровичРадченко Василь Олександрович.

Відзнаки «За заслуги перед громадою» отримали:

• Андрушівська ЦРЛ;

• КУ «Центральна дитяча міська лікарня».

Нагадаємо, що за останні два роки народному депутату Бориславу Розенблату вдалося замінити старе медичне обладнання у житомирських міських лікарнях та поліклініках вартістю понад 40 мільйонів гривень.






















Тэги: Борислав Розенблат, Житомир, день медицинского работника

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: