Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Июль » 24 » 08:24:30

Борислав Розенблат допомагає житомирянам     Реклама  

24.07.2018, 08:24:30 3666 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат допомагає житомирянам

Минулого тижня Борислав Розенблат провів 5 зустрічей з житомирянами у різних куточках міста. По допомогу до народного депутата звертались сотні людей.

«До мене підходять люди і просять допомоги. Ті, хто живе в центрі скаржаться на шум та безлад на Замковій горі, за будинком правосуддя, інші на проблеми з комуналкою: погані дороги, аварійний стан водомереж, підвалів, перерахунок пенсій. Всі ці питання можна вирішити, головне, аби у людей було бажання», - розповідає Борислав Розенблат.

Житомиряни, які мешкають по вулиці Б.Тена, просили народного депутата влаштувати для них зустріч із міським головою Житомира. Люди кажуть – довго намагаються вирішити негаразди свого ОСББ, але безрезультатно.

«Нас хвилює те, що прибудинкова територія не зроблена, ми зверталися спочатку до комунального господарства, потім до Сергія Івановича Сухомлина, щоб це питання вирішити. Але до сьогодні ці питання не вирішені, можливо якраз Борислав Соломонович допоможе нам з цим. А друге питання, це дати нам можливість перенести сміттєві баки з центру подвір’я нашого будинку, десь збоку поставити, щоб вони не заважали», - бідкається Тамара Першко, голова ОСББ «Б.Тена, 104».

23 липня у Житомирській міській раді відбулась зустріч із житомирянами, народним депутатом Бориславом Розенблатом та Житомирським міським головою Сергієм Сухомлином.
 

«Ми домовились з Сергієм Івановичем про зустріч, люди прийшли і змогли обговорити усі проблеми і питання. Наслідком сьогоднішніх обговорень стало те, що асфальт прибудинкової  території  ОСББ «Б.Тена, 104» відремонтують, в сквері на Замковій горі встановлять біотуалети. Крім того, там посилять охорону громадського порядку. Я минулого тижня звертався до начальника Головного управління Нацполіції в області В’ячеслава Печененка з проханням допомогти у вирішенні цього питання, адже житомиряни прагнуть безпеки», - розповів народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.


«Сьогодні на зустрічі нам пообіцяли, що все  буде зроблено, приїдуть представники управління комунального господарства, усе обстежать і допоможуть нам вирішити це питання, ями залатають, смітники перенесуть», - розповіла Тамара Першко, голова ОСББ «Б.Тена, 104».












 

Тэги: Борислав Розенблат, Житомир, житомиряне

Схожі новини:


Комментариев: 3
Bars
1 Борис (Bars)   • 09:30:00, 24.07.2018 [Материал]

Вот на счёт: "Погані дороги" - это я согласен на все 100%
yahimsol
2 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 12:00:28, 24.07.2018 [Материал]

"Я не виновен, они сами мне деньги предлагали" народ продолжает снимать макароны с ушей.
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 12:16:27, 25.07.2018 [Материал]

Самая лучшая помощь от Розенбляда - это свалить к своей семье в свой дом в Германии. Со всеми своими корешами. Нах.
Оголошення на ЖЖ інфо: