Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2023 » Май » 11 » 18:17:34

Переобладнання мікроавтобусів в Бердичеві: обираємо найкращий варіант

11.05.2023, 18:17:34 4531 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Переобладнання мікроавтобусів в Бердичеві: обираємо найкращий варіант

З часом навіть абсолютно новенький салон будь-якого авто чи буса стає тьмяним, у ньому з'являються потертості чи подряпинки, матеріал вигорає та й взагалі втрачається привабливість. Дбайливий господар вчасно помітить це й одразу прийме рішення оновити салон. Ціни на цю послугу в Бердичеві, як то кажуть, на різний гаманець. 

Наприклад, деякі сайти компаній пропонують обшити салони бусів шкірою, а якщо обрати дешевший матеріал (автовелюр чи шкірзам), то значно зекономите. Ціна залежатиме від ваших побажань й можливостей, а ще від класу авто й об'єму робіт. Якщо вже наважились на зміни у власній автівці, то разом з перетяжкою салону можна замовити й інші послуги по переобладнанню, це може бути: 
  • врізка скла;
  • встановлення сидінь й диванів;
  • монтаж додаткового обладнання;
  • встановлення люків тощо.

Але ж не хочеться віддавати гроші й улюблене авто горе-майстрам, тут важливо підібрати професіоналів. І в ніякому разі не займайтесь цим самостійно. Бо сьогодні дуже популярні відео-уроки а-ля «Зроби сам». Можливо в деяких темах вони корисні, але не в нашому випадку. Бо ваша машина - це ваша безпека й життя, а ще це гарний настрій у дорозі.
 
Переобладнання мікроавтобусів в Бердичеві
Переобладнання мікроавтобусів в Бердичеві


Якщо звернутися до Мережі, зробивши відповідний запит – «Переобладнання бусів Бердичів», побачимо, що багато фірм у Бердичеві займаються переобладнанням мікроавтобусів й пропонують різні спектри послуг. Зверніть увагу на компанію Senator Auto. По-перше, вона на ринку вже 20 років, а саме переобладнанням автівок тут займаються 19 років. В жорстких умовах українських реалій це достатньо солідний строк роботи.
 
Цій компанії не завадили ні ковідний карантин, ні повномасштабне вторгнення РФ. Тут працюють, підтримують економіку й роблять щасливими сотні автолюбителів. До речі, точна їх кількість є на сайті компанії, це показник того, що SenatorAuto пишається результатами власної справи. 

По-друге, виробничі можливості. Зауважимо, що SenatorAuto має широку територію й великі бокси для проведення будь-яких робіт, що ви замовите. А уважна команда менеджерів грамотно проконсультує, підбере дизайн й колір, майстри не затягнуть з часом та кожен бус після тюнінгу у SenatorAuto вчасно повернеться до свого господаря. Тут навіть візьмуться за переобладнання спецтехніки (швидкі, машини техдопомоги).

По-третє, у компанії є власна база надійних закордонних постачальників. То ж усі матеріали й комплектуючі тут - найвищої якості, мають відповідні сертифікати. 

Ще момент, який тут продумали, це допомога з переоформленням документів. Автовласнику не треба самому цим займатись, це зробить професійний менеджер, який дотримується усіх нормативів щодо переоформлення переобладнаних мікроавтобусів.

З чого почати, який перший крок для переобладнання авто? Це просто: якщо ви зайнята людина, можна залишити заявку на сайті, вам зателефонують для уточнення всіх моментів майбутньої роботи. Якщо є час, подзвоніть самі й дізнайтесь умови.
 

Компанія Senator Auto

Українa, Житомирська область, м. Бердичів
вул. Бистрицька, 89
Тел.: (067) 269-11-38, (067) 964-36-44
Сайт: https://www.senatorauto.com.ua

Тэги: Бердичев, микроавтобус, Переоборудование салона

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: