Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Підприємства

Як обрати офісний папір і чому це важливо?

Автор: Ольга Вітренко, 19.05.2023, 17:03:05 Як обрати офісний папір і чому це важливо?

Папір А4 – це один із ключових видів канцелярських товарів в офісі чи приймальні комунальної установи. Ми можемо багато говорити про електронний документообіг і перехід на цифрові носії інформації, але будемо відверті – наразі всі документи повинні мати паперову копію. І якщо немає паперу у принтері, робота в офісі у прямому сенсі слова ставиться на паузу. А тому актуальним є питання, як обрати офісний папір і які варіанти пропонує український інтернет-магазин канцтоварів.

Навіщо потрібний папір А4?

Папір формату А4 є одним з найпоширеніших та універсальних видів паперу в офісному середовищі. Він має декілька важливих застосувань:

  • Друкування документів. Більшість документів, які використовуються в офісній роботі, такі як листи, звіти, презентації, копії документів тощо, часто друкуються на папері А4. Цей формат паперу зручний для читання, обробки та архівування документів.
  • Записи та нотатки. Папір А4 також використовується для ведення записів, складання списків, розрахунків і заміток під час зустрічей, конференцій або виконання різних завдань. Його розмір забезпечує достатню площу для записів і зручність використання.
  • Архівування та організація. Папір А4 також використовується для створення папок, каталогів та інших засобів організації документів. Його стандартний розмір дозволяє легко організувати та зберігати різні типи документів.


В цілому, А4 є практичним та універсальним розміром, який задовольняє потреби в багатьох офісних завданнях, друкуванні та організації документів.

Як обрати папір для офісу?

При виборі папери А4 необхідно враховувати наступні моменти:

  • Щільність. Вона вимірюється у г/м2 і визначає цупкість листа паперу. Чим менша щільність, тим тоншим буде лист, він може навіть просвічуватись. Зазвичай цей параметр варіюється у діапазоні 80-100 г/м2;
  • Рівень білизни. Чим він вище, тим краще для друкування офіційних документів;
  • Клас паперу. Визначається параметрами щільності, білизни та яскравості;
  • Тип поверхні – глянцева (для друкування фото, сертифікатів), матова (для офіційних документів, договорів);


Придбати папір А4 у роздріб чи оптовими партіями ви можете просто зараз. Для цього необхідно звернутись в інтернет-магазин «ЕКСПРЕС-СЕРВІС».  У каталозі магазину представлений найбільший в Україні асортимент якісної канцелярії від ключових виробників. Надаються офіційні гарантії якості. Ціни – нижчі за ринкові, тому ви зможете непогано зекономити. Швидка доставка діє по всій території України (Київ, Харків, Одеса, Львів,  Миколаїв, Дніпро).

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Підприємства" на ЖЖ.info
Підприємства | 19.05.2023 | Переглядів: 418 | офис, канцелярия

Читайте також на цю тему: