Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як заощадити на покупках в інтернет-магазинах?

Автор: Оксана Загороднюк, 16.09.2022, 21:03:40 Як заощадити на покупках в інтернет-магазинах?

Численні переваги онлайн-шопінгу українці змогли оцінити ще за період вимушеної ізоляції в часи пандемії COVID-19. Всі з нетерпінням чекали початок 2022 року в надії на закінчення складного періоду життя. На жаль, людям довелося зіткнутися з новими випробуваннями у вигляді комендантської години і численних сирен, майже по всій території України.

За останні пів року обороти інтернет-торгівлі в Україні зросли в кілька разів. Покупці зрозуміли, що вибір товарів на онлайн-майданчиках більший, а ціни нижчі, ніж у роздрібних магазинах. До того ж є кілька секретів, що дозволяють заощадити ще більше. Сьогодні українці купують в інтернеті практично все - від товарів першої необхідності до одягу, та багато чого іншого.

Як не платити зайвого?

Бажання заощадити на покупках – природно для кожної людини. Приємно побачити в чеку знижку у вигляді 50, 30 або навіть 10%. Підковані покупці знають, як знайти в інтернет-магазинах вигідні пропозиції та отримати додатково який-небудь бонус.

Існує кілька простих, але дуже корисних інструментів, що дозволяють заощадити на покупках онлайн і отримати бажаний товар швидко і за доступною ціною.

Підписка на розсилку

Читання непотрібної електронної пошти нікому не приносить задоволення. Але з цього процесу можна отримати чималу користь. Вітчизняні маркетплейси часто роблять спеціальні пропозиції постійним клієнтам. Дізнатися про них можна саме з розсилки інтернет-магазинів.

Деякі торгові майданчики готові запропонувати знижку до 30% тільки за реєстрацію і вказаний е-мейл. Це дозволить заощадити чималі кошти на придбання товарів або послуг, які ви довго вагались придбати по повній вартості.

Знижкові купони й промокоди

Промокоди на необхідні товари або магазини можна знайти на сайтах спеціалізованих знижкових агрегаторів. Торгові компанії використовують промокоди для залучення нових клієнтів або в якості бонуса для постійних покупців.

Купони надають знижку не тільки на товари, а й на послуги. Найчастіше подібні акційні пропозиції мають обмежений термін дії.

Безкоштовна доставка

Майже завжди послуга безкоштовної доставки вигідніше, ніж пошук меншої вартості товару.  Наприклад, в одному магазині книгу можна придбати за 200 гривень з безкоштовною доставкою, а в другому – за покупку доведеться заплатити 180 гривень і 50 гривень за доставку. Звичайно перший варіант краще і вигідніше.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 16.09.2022 | Переглядів: 1407 | шоппинг, покупки, онлайн - покупки

Читайте також на цю тему: