Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Де замовити доставку товарів з США в Україну?

Автор: Олег Ковальский, 09.01.2023, 22:58:47 Де замовити доставку товарів з США в Україну?
Товари з закордону набрали великої популярності за останні роки й не дивно, адже багато чого немає на території нашої країни. До того всього деякі товари можна придбати намагатися дешевше ніж на місцевих сайтах, особливо це стосується брендової зарубіжної продукції, що завжди має попит завдяки своїй якості. Попитом користується і продукція зі Сполучених Штатів.

Придбати цікаві та корисні товари можливо на сайті https://dniprollc.com/ukraina/dostavka-tovarov-v-ukrainu/. Замовити якісну продукцію можливо у будь-який час.

Зазвичай, проблема виникає саме з доставкою товарів, тому варто шукати надійний спосіб доставки, що передбачає як швидкий етап товару, так і якісну послугу її замовлення. Існує безліч платформ, що пропонують доставку будь-якої продукції, але варто скористатися сервісом тільки від надійних та якісних постачальників сервісу доставки

У наш час замовлення продукції з США найбільш популярне з двох великих площадок, а саме:

  • Amazon;
  • E-Bay;

Можливість замовлення та доставки товарів зі Сполучених Штатів за допомогою спеціальних служб доставки, а заощадити кошти до 80% можна замовляючи товар на доставці Dnipro LLC та доставляти свої покупки в Україну швидко та дешево.  

В Dnipro LLC доступні доставки наступними видами транспорту:

  • авіа;
  • морем.

Ви можете оформити посилки на відправлення двома видами сервісів, що передбачають наступні процедури та процеси :

Спрощеним сервісом 

Це спосіб оформлення покупки на відправку, який підходить для одного замовлення. Одне вхідне замовлення означає одна вихідна посилка.  Посилка буде відправлена   без перепакування та без можливості консолідації різних замовлень з різних магазинів.  Це спосіб ідеально підходить якщо ви хочете відправити покупку, яку зробили в одному магазині і її не потрібно перепакувати, розконсолідувати.  При цьому способі оформлення ви не можете замовити додаткові послуги з обробки замовлення

Повний сервіс 

Оформлюючи посилки за допомогою Повного сервісу ви отримуєте можливість розділяти ваші замовлення, а також замовляти додаткові послуги (фото товару, відео упаковки, перевірка товару на справність, повернення товару назад в магазин, додаткова упаковка).  Це спосіб потрібно вибирати, якщо ви зробили покупки в різних магазинах і хочете відправити всі ваші замовлення в одній посилці або хочете, щоб ваше замовлення розділили на кілька і відправили кількома посилками.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 09.01.2023 | Переглядів: 1501 | товар, шоппинг, покупки, доставка, Амазон

Читайте також на цю тему: