Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

ТОП-10 моделей телефонів з вбудованими ШІ-функціями

Автор: Оксана Загороднюк, 07.06.2024, 18:19:07 ТОП-10 моделей телефонів з вбудованими ШІ-функціями
Останнім часом, на світовому ринку побільшало мобільних пристроїв з підтримкою GenAI. Зокрема, у статті Counterpoint Research за 30 травня вказано, що на початку 2024 року загальна частка таких смартфонів сягнула 6%. Це не дивно тому, що можливості нейромереж дійсно надихнули розробників. Щобільше, фахівці змогли скласти перелік найкращих гаджетів з ШІ-функціями.

Тим часом, щоб гарно провести вільну хвилину, можна знайти бонус в казино Slots City та застосувати його під час ігрових сесій без зайвого ризику.

Які гаджети продавалися найбільше у першому кварталі 2024 року

Як вказано у свіжому звіті Counterpoint Research, лідером продажів у той час став Galaxy S24 Ultra від Самсунг. Відповідний пристрій зміг завоювати відразу 30.1% світового ринку на відміну від інших.
  • далі за списком йдуть:
  • базова версія та Galaxy S24+;
  • Xiaomi 4 SS, Vivo X100 та Xiaomi 14 Pro;
  • Oppo Find X7, OnePlus 12 та HONOR Magic 6;
  • на останньому місці опинився Google Pixel 8 Pro. отримавши світову частку продажів 2.2%.

Фахівці повідомляють, що зростання цієї індустрії буде ще масштабнішим у цьому році. Вони прогнозують підвищення загальної частки світових продажів AI-смартфонів до 11%. За їхніми висновками, цьому сприяють: поява нових шляхів використання та зростання зацікавленості користувачів.

Чому конкретні гаджети увійшли до топу: думка експертів

За даними фахівців, сьогодні на ринку панівними є гаджети Samsung із серії Galaxy S24. Вони стверджують, що цим вони зобов’язані агресивній маркетинговій компанії виробників та їх провідному статусу. Щодо китайських брендів, вони опинилися відразу на шести місцях у ТОП-10, завдяки впевненому впровадженню ШІ-функцій. Додатково, ці компанії також вели масштабні рекламні заходи та починали просувати власну техніку серед власних громадян.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info


Гаджети та технології | 07.06.2024 | Переглядів: 235 | технологии, смартфон, гаджет

Читайте також на цю тему: