Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Огляд особливостей iPhone 11 Pro

Автор: Оксана Загороднюк, 22.11.2022, 13:05:26 Огляд особливостей iPhone 11 Pro
Купувати iPhone 11 Pro чи ні? Питання доволі складне, оскільки всесвітньо відомий виробник встиг випустити не тільки дванадцяте, тринадцяте, а вже й чотирнадцяте покоління. Це значить, що можна обрати більш потужний та практичний гаджет, який вийшов зовсім нещодавно. Але потрібно це взагалі? В принципі, виробник створює гаджеті, які залишаються актуальними після випуску ще декілька років. Для цього використовуються інноваційні технології та найкращі матеріали. Тож, можливо переплачувати немає взагалі ніякого сенсу.

Чому люди обирають iPhone 11 Pro?

Спершу точно потрібно виокремити таку вагому характеристику, як якісний дисплей. Розробник безперечно з кожним роком покращує свої пристрої. Відомо, що найбільша увага приділяється саме екранам. Тож можна навіть не думати про те, що в сонячний день щось погано буде видно або через велику контрастність, яскравість болітимуть очі. Це не так. Виробник взяв до уваги всі аспекти й проробив їх так, що в екрана залишився взагалі тільки один недолік. Мова йде про частоту оновлення. Максимальний показник – це 60 Гц. Більше бути не може, а менше ще можна налаштувати.

Конкуренти компанії, які випускають не такі дорогі гаджети, вже давно використовують у своїх смартфонах частоту оновлення до 120 Гц. Загалом це не дуже й помітно, але експерти вже давно скаржаться саме на цей недолік. Адже відноситься iPhone 11 Pro до флагманської лінійки. Надалі виробник все це виправив й нарешті можна обрати смартфон на 120 Гц, але коштуватиме він значно дорожче, що теж потрібно враховувати безпосередньо під час вибору гаджета для користування.

Обсяг пам’яті у цієї моделі доволі великі. Власники пристроїв не скаржаться на те, що об’єм дуже швидко закінчуються. Все розподіляється доволі рівномірно, плюс можна розширити кількість, якщо використовувати для цього хмарне сховище. Виробник надає потенційним користувачам обирати між платною та безкоштовною версією, тож кожен може зупинитися на тому, що він вважає найзручнішим й це плюс. Обрати можна телефон, як на 64, так і на 256 Гб. Моделей на 512 Гб та на 1 Тб не існує. Якщо потрібно більше, то тоді залишається звертатися вже до останніх поколінь, які коштують значно дорожче, аніж запропонований телефон.

Дизайн у iPhone 11 Pro практичний та стильний. Експерти кажуть про суворі кольори, проте загалом телефон виглядає максимально витончено. Кнопки розташовані гармонійно, красиво, дуже комфортно. Телефон виглядає максимально естетично, проте слід зазначити, що блок камер не дає змоги класти гаджет рівно на стіл. Все це через те, що модулі випирають. Тому потрібно буде додатково використовувати ще й чохол.

Аксесуарів на iPhone 11 Pro дуже багато, тож проблем не буде з тим, щоб знайти ідеальний стильний варіант. Це можливість виокремитися з натовпу та знайти те, що зможе дуже точно підкреслити індивідуальність. Телефон тоді буде знаходитися у додатковій безпеці від потрапляння рідини, появи подряпин та інших дефектів. 

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 22.11.2022 | Переглядів: 531 | iPhone 11 Pro, гаджет, смартфон, телефон

Читайте також на цю тему: