Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Смартфони з найкращою батареєю: порівняння моделей

Автор: Оксана Загороднюк, 25.07.2024, 09:38:38 Смартфони з найкращою батареєю: порівняння моделей

Для потужного телефона знадобиться об'ємна батарея, яка може витримувати значні навантаження. Сучасні моделі мають настільки багато функцій, що акумулятор розряджається вже до вечора, а в деяких випадках ще швидше. Тому провідні виробники пропонують особливі телефони з більш потужними батареями.

AD_4nXf4_9KOupyMysEg2fiSNy8Lyejrvz3uXptrqkQNQZkn4_jNg5xXn7J5gdLwg8xUAZ8U422E0W5UCe3kvONcxSVi0o36SWPBvjtZ0a059Z7uVn8nxHG3sHRYXDH6PLuV0apMtH9A4EsSFglAhcHSv2KM2QZX?key=2jQcpCsVvYxZZ5SZEYFfGQ

Від чого залежить довговічність та час роботи батареї

У потужних телефонів об'єм акумулятора становить приблизно 5000-6000 мАг. Але навіть при цьому об'ємі заряджати пристрій доводиться декілька разів на день, що значно ускладнює роботу та виконання побутових справ. Тому краще купити мобільний телефон із потужною батареєю та звернути увагу на фактори, які призводять до значних витрат електроенергії:

  • підвищена яскравість екрана;
  • використання в мороз або спеку;
  • включення безпровідних систем зв'язку;
  • нестабільність стільникового зв'язку;
  • використання одразу декількох програм;
  • наявність вірусів на мобільнику.


Після усунення цих моментів будь-яка батарея буде працювати значно довше.

AD_4nXfhxtx6pFgh07z9k78a2Z6j6HdetiTTZ8T0zPH2rC1ENGv7zclcz8Q2pDufDgbWIMk5f0xTGs_SdR6s27Nu1YZDCimvN4cGhDgrpoTvBwX3pnCUDFENYga59qN-n0p09EhDn51GpTy3grrCl7vHig5Vrus?key=2jQcpCsVvYxZZ5SZEYFfGQ

ТОП смартфонів із потужними акумуляторами

Мобільні телефони з батареями високої місткості підійдуть для людей, які не бажають витрачати час на підзарядку та активно користуються телефоном протягом дня. Варто звернути увагу на наступні варіанти:

  1. Blackview BV8800. Телефон призначений для використання в походах та інших екстремальних умовах, тому має посилений захист від води та пилу, камеру з інфрачервоними випромінювачами для фіксації об'єктів у темряві та батарею на 8380 мАг. Корпус броньований та захищений від прямих ударів, а батареї може вистачити на тиждень у режимі дзвінків.
  2. Xiaomi 9T. Чудовий смартфон середнього класу із серії Redmi, з ємністю батареї у 6000 мАг. У нього якісний процесор та економне енергоспоживання, але пікової продуктивності від нього не варто очікувати.
  3. OnePlus Nord N100. Смартфон із бюджетного сегмента, який здатен забезпечувати автономність до двох днів навіть при повному користуванні іграми, відеопрогравачами та wi-fi. При економному споживанні батареї в 5000 мАг може тримати заряд до чотирьох днів. Він швидко заряджається і працює, Але в нього не надто надійний корпус і камери з низькою роздільною здатністю.
  4. Samsung Galaxy A32. Сучасний пристрій, з корпусом у традиційному стилі Samsung. Батарея на 5000 мАг здатна витримувати сильне навантаження протягом 14 годин. У випадку зниження яскравості екрана або обмеження ресурсомістких програм заряду вистачає до двох днів.
  5. Samsung Galaxy S23 Ultra. Об'єм батареї точно такий же, як і в попередньому варіанті, але система доповнена опціями прискореного відновлення заряду. Він вважається одним із найкращих за загальними технічними параметрами та захистом від ударів. Для нього використаний дисплей AMOLED, який при підвищенні яскравості та насиченості кольорів економно витрачає електроенергію.


У список увійшли звичайні телефони для використання в місті та спеціальні моделі, які стануть у пригоді на природі чи при роботі у віддалених місцях без можливості підзарядки.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info


Гаджети та технології | 25.07.2024 | Переглядів: 232 | телефон, гаджет, смартфон

Читайте також на цю тему: