Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Як працює стіл із регулюванням висоти?

Автор: Оксана Загороднюк, 30.01.2023, 18:43:30 Як працює стіл із регулюванням висоти?

Практично всі офісні працівники проводять більшу частину свого часу, сидячи. Але, якщо правильно вибрати меблі, то можна не лише зменшити навантаження на спину, а й працювати із задоволенням. У цьому допоможуть регульовані столи, знайти які можна в https://www.stiystil.com.ua/stil-z-elektro-regulyuvannyam/. Вони дозволяють працювати не лише сидячи, а й стоячи. Візуально, меблі виглядають звичайними, тому що мають стандартну висоту, якісні ніжки та сучасний дизайн. Але, якщо подивитися уважніше, можна побачити важіль для регулювання висоти столу.

З сидячого становища можна перейти в стояче, і продовжити роботу. Деякі моделі працюють від пульта, інші – від важеля. Все залежить від вибору. Сучасні умови праці вимагають спеціальних меблів, які б змогли поліпшити продуктивність. Саме таким практичним рішенням буде регульований стіл.

Кому підійдуть такі меблі?

Враховуючи функціональність столу, можна говорити про те, що він підійде кожному, але потрібний не всім. Основними категоріями, які його потребують, є:

  • Працівники, більшість часу яких проходить сидячи;
  • Керівники;
  • Працівники ІТ;
  • Співробітники, які працюють з великою кількістю інформації;
  • Люди, яким важливо зберегти здоров'я хребта;

 

Попри те, що конструкція столу є сучасною, він має звичайну стільницю, яка знаходиться в горизонтальному положенні. Жодного ухилу не передбачено, що спрощує встановлення техніки. Такі меблі можна використовувати як письмовий стіл.

Чим електрорегульований стіл кращий за звичайний?

Якщо тривалий час перебувати в одній позі, можна зіткнутися з болем у спині. Коли ситуація постійно повторюється, це може загрожувати здоров'ю. При сидячій роботі необхідно виконувати фізичні навантаження. Стіл, який можна регулювати, є чудовим розв'язанням проблеми. Ви відчули, що втомились? Підніміть його та поміняйте положення. Він дозволить знизити ризики ожиріння, яке виникає через сидячу роботу. Багато захворювань з'являються саме через нестачу фізичної активності, тому лікарі радять робити перерви під час роботи та змінювати становище.

На зміну положення столу буде потрібна мінімальна кількість часу. Жодного гучного шуму немає, тому, використовуючи його в офісі, ви не нікому заважатимете. Вибрати спосіб керування ви можете, виходячи зі своїх побажань. Вибирайте якісні меблі, і робота приноситиме задоволення.

Купівля столу

Вам потрібно купити якісні меблі? Ви можете це зробити в інтернет-магазині Stiystil. В асортименті пропонується різноманітність регульованих столів, серед яких ви зможете вибрати потрібний. Вони мають сучасний дизайн та конструкцію, тому зможуть вписатись у будь-який інтер'єр.

Всі моделі мають різні технічні характеристики. Перевірений виробник дає гарантію на свій товар, тому ви можете не сумніватися, що він прослужить тривалий час. Купуйте сучасні меблеві рішення, та працюйте в динамічній позі, і ви зможете покращити здоров'я.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 30.01.2023 | Переглядів: 453 | письменный стол, стол, интерьер, мебель

Читайте також на цю тему: