Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Дивимось на будинки престарілих по-новому

Автор: Светлана Егорова, 22.12.2023, 21:24:36 Дивимось на будинки престарілих по-новому

Думки про те, що в будинок престарілих відправляють близьких цинічні родичі, вже давно вважаються пережитком минулого. Ще з радянських часів була сформована думка, що люди похилого віку мають доживати свій поруч із близькими, і зовсім не важливо, здатні родичі забезпечити належний комфорт, чи ні. Але сьогодні ситуація інша. 

-_aySsLN1rZ7Ql0zhZdgup8uNGml9BiNV03Nl-Aa47846dEz6ZYYeCVrirh6wUyRIeQqKOEOLF3xTPjNIbU1Iyfj3SYtDKqiP34B24sZCl34WcsPUxkquB_pJ_RC_Dk15QXU9A3YwI4M17oeKyMxDtw

Приватні будинки такого типу, як пансіонат "Батьківський Затишок", відрізняються високим рівнем комфорту. В таких закладах немає доісторичних ліжок, обшарпаних стін, пружинних матраців тощо. Сьогодні це будинки з європейським рівнем комфорту: сучасний ремонт, якісне харчування, чистота та цілодобова увага. 

Які умови пропонують сучасні будинки престарілих?

Однозначно – найкращі! Адже сучасні будинки престарілих обладнані всім необхідним для комфортного проживання. Всі меблі та обладнання нові, кімнати затишні, чисті та просторі, територія для прогулянок величезна. Крім того, заклади для людей похилого віку пропонують 5-ти разове дієтичне харчування, цікаве дозвілля і все те, що необхідно для щасливої старості. Таким чином, будинки престарілих сьогодні є пансіонатами, а не місцем, де пацієнти доживають своє життя. 

Чи всіх приймають у дім для людей похилого віку?

Безумовно. До будинку престарілих можуть потрапити всі бажаючі: лежачі пенсіонери, люди з інвалідністю, деменцією, хворобами Альцгеймера та Паркінсона, після травм. Також належний догляд отримують люди після інфаркту/інсульту. З усіма пацієнтами працюють висококваліфіковані реабілітологи та лікарі, завдяки яким шанси на одужання збільшуються у декілька разів. 

HqI-KD26I6Y0sXXfTJs5pyBlMsBKScHesHoqQIMBUEtUIi5HzqfiEqrAxn4gzrxs63jvmtIzFIQYFV2ratZD6QpdPt7DYqJlQwk0DF2tsw9fI7wnyX-e9sZj549q6JCgusj6A8R1AZYViXq97_SLb6M

Сьогодні варто подивитися на будинки престарілих по-новому. Сьогодні “будинок престарілих” – це комфорт, турбота и належний медичний догляд. Жодних інших асоціацій у освіченої людини виникати не може. Пансіонати для похилих людей сьогодні є синонімом санаторія, адже тут люди можуть із комфортом та радістю провести найповажніші роки життя.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 22.12.2023 | Переглядів: 459 | Пенсия, старость, дом престарелых

Читайте також на цю тему: