Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Діти та підлітки

Меценат БФ «Майбутнє – дітям» Анатолій Бойко розповів про проведення «Олімпійського дня – 2022» в Гостомелі

Автор: Олег Ковальский, 08.12.2022, 18:02:30 Меценат БФ «Майбутнє – дітям» Анатолій Бойко розповів про проведення «Олімпійського дня – 2022» в Гостомелі

Після звільнення від російських загарбників міста Гостомель, тут знову розквітає життя та проходять різні цікаві соціальні заходи. На цей момент у Гостомелі, згідно з ініціативою Національного комітету України в Київській області та завдяки підтримці українського благодійного фонду «Майбутнє – дітям», меценат якого – Анатолій Бойко, пройшов спортивний захід під назвою «Олімпійський день – 2022».

У даному заході приймали участь більше ніж 200 дітей з Гостомеля. Такі заходи дуже корисні для розвитку молоді та поліпшення психологічного стану всієї громади в ці тяжкі дні. 

anatoliy-boyko-hostomel-750x431.jpg

У рамках заходу можна було подивитись на виступи спортсменів, які популяризують ті чи інші види спорту, що актуальні на сьогодні для молоді. Звісно, серед таких спортивних дисциплін, був всіма улюблений футбол, а також волейбол та баскетбол, художня гімнастика, важка атлетика, бокс, дзюдо, хортинг та тхеквондо. У рамках даного спортивного змагання, можна було спостерігати також і участь дресованих собак, під чітким керівництвом професійних кінологів.   

Анатолій Бойко розповів про відомих спортсменів, що взяли участь в заході

Данні змагання справді додали позитивних вражень мешканцям Гостомеля, адже до «Олімпійського дня» приєдналися  відомі діячі, серед яких можна було побачити й почути Валерія Андрійцева, Володимира Матвійчука, Дар’ю Михайлову, Наталю Пигиду та Анну Лисенко. Також молоді спортсмени, мали змогу поставити те чи інше питання видатній польській ковзанярці Луїзі Злотковській. Спілкування з такими видатними майстрами у спортивній галузі справді підняло інтерес громади та, зокрема, молодого покоління.

По завершенню даного заходу, організатори подарували Гостомельській громаді нові футбольні м’ячі, м’ячі для гри в волейбол та баскетбол, а також боксерські рукавички й груші.

Дана подія, що отримала назву «Олімпійський день – 2022» у звільненому Гостомелі стала наразі першим заходом, який був проведений благодійним фондом «Майбутнє – дітям», де меценатом виступає Анатолій Бойко. Організація цього заходу проходила разом з Національним комітетом України в Київській області. Також Анатолій Бойко зазначив, що базовою складовою для фонду є постійна підтримка дитячого спорту і тому такого роду заходи за його безпосередньої підтримки будуть проводитися й у майбутньому в інших регіонах нашої країни та за кордоном.  

Щодо самої програми «Олімпійського дня», то аналогічні події, як і в Гостомелі, Анатолій Бойко разом з благодійним фондом «Майбутнє – дітям» буде проводити й в інших постраждалих від війни містах та селах.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Діти та підлітки" на ЖЖ.info
Діти та підлітки | 08.12.2022 | Переглядів: 514 | дети, Спорт, мероприятия

Читайте також на цю тему: