Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Діти та підлітки

Переваги покупки дитячих колясок 2 в 1

Автор: Светлана Егорова, 01.04.2024, 13:15:07 Переваги покупки дитячих колясок 2 в 1

Незалежно від того, в яку пору року з'явився на світ малюк, йому необхідно проводити чимало часу на свіжому повітрі, для чого батькам потрібно обрати зручний та правильний транспортний засіб. У перші місяці життя дитини особливу увагу слід приділити правильній позі сну, адже для формування здорової постави важливо, щоб спинка розташовувалася максимально горизонтально, без підйому під головою.

Тому дитяча коляска 2 в 1 стає ідеальним вибором для батьків. Зазначимо, що прогулянкові візочки слід розглядати як опцію лише тоді, коли дитина навчиться сидіти, що стає можливим зазвичай ближче до пів року. А ось комплекти 3 в 1 можуть виявитися не такими вигідними для сімей, в яких вже є маленьке автокрісло або сімейне життя яких не пов’язане з використанням власного авто.

1X96e8_CBbcytKY3Ia1BaTYeSmkuYySmiKL-8EHqSbKhd2EII0J2XeLA-gPcneqwr4s_2wuG28KVL6lU4Cib9JXsCCflC2sGCmX7KvTbcnN8_tuiFHSIlvchD0MnmeKFQSul4_5DTpHaVifZFuQWmuo

2 в 1 коляски: чим особливі?

Такий тип колясок вже протягом 20 років активно використовується та вважається універсальним. Вони розраховані на малюків від самого народження до досягнення ними трьохрічного віку. Цей тип візочків визнаний одним з найбільш функціональних та практичних, містить два змінні блоки: люльку для новонароджених та прогулянковий блок для дітей старшого віку.

Завдяки використанню високоякісних, щільних тканин, дитячі коляски універсальні 2в1 відмінно захищають дитину від несприятливих погодних умов, таких як вітер, дощ, або сніг, забезпечуючи комфортні умови під час прогулянок у будь-яку пору року. Окрім того, наявність великих коліс та досконалої системи амортизації забезпечує легкість у керуванні та високу прохідність як в сніг, так і по піску або ґрунтовому покриттю.

_vL_h10DoLCeY_oWyAP3119_4qGuFGaeh6DGw9K2noISPcUKNyyJE0IfwZWQhmbmD6ZTAu_9utPJlrPwgapqmaqOFneIwMEGSxLSwLVNhIBJim7cpTLvoIGIUXzynhQKhZnfEu6JWTQBChiqICYaYXg

Дитячий візочок 2 в 1: головні переваги

У порівнянні з іншими типами візочків ці моделі займають впевнене середнє значення. Для них характерна доступна ціна, вони не мають зайвих елементів, та в той ж момент залишаються максимально надійними в усіх ситуаціях. Серед основних переваг колясок дитячих 2 в 1 виділяють:

  • економію коштів, тому що одна інвестиція об'єднує два необхідні транспортні засоби для дитини на різних етапах її розвитку;
  • високий рівень безпеки, який досягається жорсткою конструкцією люльки та прогулянкового блоку, а також наявністю 5-титочкового паска безпеки;
  • універсальність за погодними умовами завдяки високим бортам та використанню щільних тканин для пошиття корпусу.


Яку купити коляску 2в1?

Усі моделі 2в1 колясок, що пропонують сучасні бренди, дуже схожі між собою.  Вони всі мають принципово однакову конструкцію. Однак шалена різниця криється в аксесуарах, наявності додаткових функцій та якості виконання, тому, зізнаємось, що кожен дитячий візочок 2 в 1 є унікальним.

При виборі коляски важливо звертати увагу на колір, особливо враховуючи, що в міру зростання дитина почне їсти в ньому та залазити із взуттям після прогулянки.

MVkSkOhZBL-i6RbyukS8qDd6EppvxgDw9rsLt-kK7HXt6Ljdqia6rFwBpvksC3uoyW98KyD8ztPnX1f8bz7nedu_jcvJN6dKVz2iZuMv-L_01TRvEatk0nxvO4hs_hh5c4JyRU6hCuWF3lMqESXYETQ

Сучасним рішенням вважаються коляски дитячі 2 в 1 з гелевими колесами, які вирізняються зносостійкістю та покращують маневровість візочка, забезпечуючи комфортне пересування по різних типах поверхонь.

Також, важливим аспектом є форма кошика для покупок, його об'єм та легкість доступу до нього, а також сумка для особистих речей, яка сьогодні може бути виконана у форматі функціонального рюкзака. Радимо звернути особливу увагу на тип капюшонів на обох блоках та систему захисту від сонця та вітру.

А знайомство з практичними відгуками від мам, які вже використовують ці візочки, може стати ключовим фактором у прийнятті остаточного рішення.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Діти та підлітки" на ЖЖ.info
Діти та підлітки | 01.04.2024 | Переглядів: 235 | коляска 2 в 1, товары для детей, дети, коляска

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0