Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як обрати найкращого майстра з лазерної епіляції?

Автор: Оксана Загороднюк, 10.12.2022, 22:09:41 Як обрати найкращого майстра по лазерній епіляції
Лазерна епіляція набрала шаленої популярності й не дивно. Саме завдяки цій процедурі можна назавжди забути про бритву та витрачання часу на депіляцію. Головне у цій справі обрати хороший салон лазерної епіляції та надійного майстра. Насправді лазерна епіляція має ряд протипоказань про які має сказати майстер клієнту. Саме тому важливо ретельно обирати місце де ви будете робити епіляцію, особливо якщо це вперше.

Якщо ви не готові ризикувати, та прагнете одразу отримати гарний результат, варто звернутися до спеціалістів із досвідом роботи, наприклад - Robotazp, тому що тільки у такий спосіб ви отримаєте саме ту якісну послугу, за якою ви завітали до салону.

Перед процедурою вам необхідно:

  • покрити місце, де буде проводитись лазерна епіляція;
  • не засмагати перед походом в салон;
  • не користуватись лосьйонами для засмаги.

Одна процедура не позбавить вас волосся назавжди, лазерна епіляція проводиться комплексом, у декілька заходів, але з кожним наступним разом робити її вам необхідно буде все рідше і рідше. Одна процедура триває від 15 хв до двох годин в залежності від зони. До прикладу, якщо говорити про, пахви чи бікіні, як правило, ˗ це швидко, і процедура триває близько 20 хвилин. Набагато довше триває повна епіляція жіночих ніг лазером, вона займає близько двох годин, через велику площу проведення робіт. Після кожного разу проходження епіляції волосся стає менше, світліше і тривалість процедури зменшується, а згодом вона зводиться взагалі до мінімуму.

Майстер, який буде проводити лазерну епіляцію, зобов’язаний видати вам спеціальні окуляри перед процедурою, усе це для того, щоб захистити очі від шкідливого випромінювання лазера. Бувають клієнти, які не хочуть одягати окуляри та тим самим наражають себе на небезпеку, та хороший майстер депіляції такого не допустить, це важливий момент для безпеки очей, і не варто нехтувати ним. Майстер  теж повинен працювати в спеціальних окулярах.

Процедура полюбилася так клієнтам саме через те, що вона не така болюча як шугаринг та депіляція воском. Та все ж таки ви будете відчувати легкі посіпування у зоні, де буде проводитись епіляція, хтось їх відчуває більші, хтось менші в залежності від чутливості. Та все ж таки навіть для гіперчутливих клієнтів лазерна епіляція буде набагато легше протікати ніж шугаринг або електродепіляція.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 10.12.2022 | Переглядів: 799 | удаление волос, красота, эпиляция

Читайте також на цю тему: