Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Суші: чому популярна ця страва

Автор: Светлана Егорова, 30.01.2022, 21:01:20 Суші: чому популярна ця страва
Багато людей люблять страви японської кухні за прекрасний смак. Це пов'язано тим, що рис поєднується з норі, начинкою і соєвим соусом. Це дає чудовий смак. До того ж в суші є риба або морепродукти. Японська їжа досить популярна, тому у всіх містах є ресторани, суші-бари. Також пропонується доставка продукції за будь-якою адресою. Замовити суші можна на сайті kherson.sushi-go.com.ua.

Причини популярності страви

У цієї страви багаторічна історія. Спочатку це був метод збереження риби. Її обробляли, перекладали рисом, а потім поміщали під прес. Така продукція була придатна для їжі. Суші як закуску стали вживати у 19 столітті в Токіо. Спочатку це була швидкоїжа, а тільки потім продукція стала частиною високої кухні.

Суші мають свої переваги, якщо вони замовляються в гідному місці:

  • оптимальний розмір порції, щоб позбутися від голоду, але не перевантажити організм;
  • збереження цінних речовин;
  • привабливий вигляд;
  • багато смаків.


Це ще й доступна за ціною продукція. Її можна замовити в кафе, барах, ресторанах. Справжні майстри навчаються приготування 3 роки, а деякі більше. При цьому вони відмінно розбираються в інгредієнтах страви.

Інша причина популярності суші полягає у величезному асортименті. Це належить до страв, які готуються з різних інгредієнтів. Різноманітність настільки величезна, що хочеться перепробувати все.

Суші настільки стали улюбленим, що на їх основі розробляють дієти. Але ж японці - стрункі люди. У них низький відсоток тих, хто страждає зайвою вагою. При цьому вони харчуються рисом, рибою, водоростями, овочами, соєю.

Популярні види

Найбільш популярним видів суші вважається Нігірізуші. Вони представлені у вигляді розім'ятої рисової кульки, в який поміщають добавку – рибу або овоч. Допускається обгортка у вигляді смужки норі.

Інший популярний вид-Makizushi. Він готується за допомогою скручування норі (з заздалегідь поміщеними продуктами). Також використовується бамбукова серветка. Формують рулет, який нарізається на шматки.

Також затребувані суші хосомакі. Їх діаметр становить 2 см.При цьому в складі знаходиться 1 продукт. Зазвичай додається лосось, тунець, масляна риба, огірок. Може бути присутнім інший овоч.

Ще затребувані футомаки. У них знаходиться кілька інгредієнтів, які ретельно підібрано. Головний продукт-риба. А доповненням служить той продукт, який вибирає майстер. У будь-якому випадку виходить смачна і поживна закуска.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 30.01.2022 | Переглядів: 943 | еда, доставка суши, ролы, суши

Читайте також на цю тему: