Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Виставковий стенд як засіб популяризації бренду

Автор: Светлана Егорова, 15.03.2024, 17:42:55 Виставковий стенд як засіб популяризації бренду
У розпал весняного виставкового сезону багато компаній задумуються над участю у профільних виставках, форумах та конференціях. Попри існуючі умови, вітчизняні підприємства намагаються презентувати свою продукцію широкому колу потенційних клієнтів та партнерів. Ми поспілкувалися з експертами компанії CARSHE - відомим забудовником виставкових стендів, що працює на ринку України вже понад 30 років. Тож розповімо, які переваги дає участь у подібних заходах з ексклюзивним виставковим стендом.

Виставковий стенд як засіб популяризації бренду

65f2fd2534d04.webp

Чому саме виставки?

  • Перш за все, виставкові заходи – це місце концентрації фахівців, підприємців, постачальників та споживачів з певної галузі. Саме тому участь з виставковим стендом компанії у такій події дуже важлива для популяризації свого бренду серед даної аудиторії.
  • Виставки часто відвідують власники або керівники організацій, що давно обдумували придбання обладнання для свого підприємства і перед купівлею приїхали подивитися все наживо. Тож ви можете отримати тут не лише багато контактів майбутніх клієнтів, а й реальні продажі.
  • На виставці, крім іншого, ви зможете також оцінити тенденції розвитку своєї галузі. Тут ви побачите новинки конкурентів, промоніторите ціни, зробите певні висновки про цьогорічні тренди.
  • Такі заходи є найкращим способом виходу на нові ринки. Для наших виробників зараз дуже актуальними є ринки країн Європи. Тут ви зможете знайти надійних дилерів для своєї продукції та дослідити конкурентів і запити місцевої аудиторії.

 

Чому саме з виставковим стендом?

Може виникнути питання, чому участь у заході краще приймати зі стендом, хіба не можна просто відвідати виставку і прогулятися залами у пошуках клієнтів? Експерти пояснюють:

  • Звісно можна, інколи такий варіант навіть буває виправданим. Однак, лише маючи індивідуальний виставковий стенд компанія отримає змогу повноцінної щоденної роботи з аудиторією протягом всього періоду виставки.
  • На стендах учасники можуть якісно презентувати продукцію у вітринах чи на спеціальних подіумах.
  • Виставковий стенд має власні переговорні зони, де в комфортних умовах ви зможете поспілкуватися з потенційними клієнтами і погодити усі умови співпраці.
  • Ексклюзивний виставковий стенд сам по собі є рекламою вашого бренду. Його витончений дизайн та яскраві логотипи надовго запам’ятаються вашим клієнтам, партнерам й особливо конкурентам.

 

65f2fd253e22c.webp

 

Як обрати забудовника виставкових стендів?

Правильне оформлення виставкового стенда доволі делікатний процес. Професіонали CARSHE рекомендують при виборі підрядника звертати увагу на такі нюанси:

  • Пристойне портфоліо виконаних робіт, у якому дизайн виставкових стендів подобається Вам стилістично (https://carshe.com/projects/). Не зайвим буде запросити у підрядника дизайн-проєкт виставкового стенда, фото якого вам сподобалося. Так ви переконаєтесь як в авторстві роботи, так і в тому, що у забудовника візуалізація не відрізняється від побудованого стенду.
  • Наявність у компанії власного виробництва. Для Вас буде краще, якщо один підрядник зробить всю роботу «під ключ» від дизайну виставкового стенда до його виготовлення і монтажу.
  • Акредитація компанії у даному виставковому центрі. Якщо виставка буде проходити на локації, де є особлива процедура акредитації для забудовників, уточніть у підрядника чи має він її.
  • Впізнаваність компанії на ринку та наявність позитивних відгуків від клієнтів.
  • Комфортна комунікація з вашим персональним менеджером проєкту. Так, це теж доволі важливий нюанс, адже якщо компанія має висококваліфікований персонал, що чуйно ставиться до ваших потреб – то і результат роботи буде гарним.

 

Зичимо всім нашим читачам успішного виставкового сезону, безлічі нових клієнтів та ефективного розвитку власного бренду!

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 15.03.2024 | Переглядів: 468 | виставка, стенд, реклама, презентация, бизнес

Читайте також на цю тему: