Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Як ефективно просувати свій товар чи послуги в інтернеті?

Автор: Артем Кондратюк, 20.05.2024, 14:24:19 Як ефективно просувати свій товар чи послуги в інтернеті? Маркетингові поради

Кожен власник малого і середнього бізнесу, інтернет-магазину чи кафе, фірми послуг для населення або b2b зацікавлений в розширенні клієнтської бази та продажах свого продукту через інтернет. Онлайн продажі поступово витісняють торгівлю фізичну в магазинах, і сфера послуг також шукає замовників у всесвітній мережі. В умовах шаленої конкуренції дуже непросто пробитися до свого клієнта, і власники бізнесу добре розуміють, що звертатись до фахівців з маркетингу, реклами, просування в інтернеті необхідно.

Допоможе надійна, професійна, авторитетна маркетингова агенція. Київ може запропонувати великий вибір подібних компаній, що надають цілий спектр маркетингових послуг.

Познайоммось з найбільш затребуваними, такими, до яких звертаються практично всі

СММ — просування в соціальних мережах. Найбільш популярний маркетингових інструмент для малого бізнесу. Дрібні виробники й продавці успішно продають свій продукт через Instagram. Дійсно, контекстна реклама може бути для них задорога, як і SEO.

А от для середніх і великих інтернет-магазинів з тисячами товарів без SEO не обійтись. Тут https://emsider.ua/seo-prosuvannia-sajtu/ варто обрати найкращих експертів, оскільки пошукова оптимізація сайтів потребує знань і високої кваліфікації фахівців.

Та й власне сайт, що продає, має бути від самого початку заточений під просування в Інтернеті. Тож на самому старті створення ресурсу для продажів через Інтернет варто звернутись до тих веброзробник, які можуть створити сайт, що буде враховувати всі вимоги для подальшої його пошукової оптимізації. Київська SEO- і маркетингова агенція EMSIDER якраз спеціалізується на повному циклі послуг інтернет-маркетингу: від створення сайту під ключ до подальшого його просування в Google, керування репутацією компанії в інтернеті, рекламі в соцмережах тощо.

Останніми роками до просування товарів і послуг долучились і всі різноманітні месенджери: Viber і Telegram, Messenger Facebook та інші. Маркетингова агенція також надасть в цьому професійну і кваліфіковану допомогу, що буде запорукою фінансового результату. Створення Телеграм бота (ціна якого цілком доступна), розробленого під індивідуальні потреби вашого бізнесу, окупиться дуже швидко і надалі  зекономить людський ресурс. Чатбот буде працювати 24/7 без зарплати, продаючи товар, відповідаючи на запитання клієнтів, приймаючи замовлення й оплату, даючи поради з вибору товарів чи послуг.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info


Фінанси | 20.05.2024 | Переглядів: 430 | бизнес, маркетинг, интернет, реклама

Читайте також на цю тему: