Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Огляд автомобіля Lexus RX 350L

Автор: Мария Никулина, 14.02.2023, 13:00:29 Огляд автомобіля Lexus RX 350L
Лексус RX 350L – це елітний сімейний позашляховик, який відрізняється великими розмірами. У автомобілі чудові технічні характеристики, а також велика кількість інтегрованих систем, які роблять процес водіння більш комфортним.

Купити Lexus RX 350L в Києві можна в автосалоні «Лексус Сіті Плаза». Це офіційний дилер цього автовиробника в Україні.

Технічні характеристики та комплектація

Якщо вас зацікавив цей позашляховик, то перш за все потрібно звернути увагу на його технічні характеристики. У автомобілі встановлено бензиновий двигун з об’ємом 3,5 літра, що забезпечує максимальну потужність у 294 кінських сил. Це означає, що тримати цього звіра тільки в межах міста є марнуванням його можливостей. Можна придбати Lexus RX 350L в Києві, але щоб зрозуміти для чого справді був створений цей автомобіль, потрібно випробувати його на бездоріжжі, або сільських дорогах.

Транспортний засіб чудово підходить сім’ям і компаніям, які полюбляють подорожувати самотужки. До того ж габарити автомобіля цьому сприяють. Довжина цієї моделі складає 5 м, висота – 1,7 м, а ширина – 1,895 м. Максимальна кількість людей, які вміщуються в салоні, дорівнює 7. У багажному відділені на 652 літри помістяться велика кількість потрібних речей, без яких у подорожі ніяк.

Силова установка працює в 3 режимах, від яких залежить споживання палива. На 100 кілометрів цей показник складає:

  • 10,2 літра в комбінованому режимі;
  • 7,7 літра в позаміському;
  • 14,3 літра в міському.


Що стосується динамічних характеристик, то максимальна швидкість машини складає 200 км/год, а розгін з місця до 100 км/год відбувається за 8,4 секунди. Це чудові показники для такого великого позашляховика.

Ціни на Lexus RX 350L залежать від комплектації. Всього передбачається 3 варіанти: Premium, Luxury, Luxury+. Від цього фактору залежать елементи оглядовості, освітлення, інтер’єру та екстер’єру тощо. Тому комплектацію потрібно обирати уважно.

Купити Lexus RX 350L у «Лексус Сіті Плаза»

У вас є можливість купити Lexus RX 350L 2023 року в автосалоні «Лексус Сіті Плаза». Транспортні засоби тут продаються за офіційними цінами. Крім того, ви можете розраховувати на тест-драйв, купівлю оригінальних запчастин, сервісне обслуговування від досвідчених майстрів, а також можливість оформлення авто в кредит, або за програмою Трейд-ін.

Ознайомитися детальніше з характеристиками авто, або особливостями комплектації, ви можете на офіційному сайті «Лексус Сіті Плаза».

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 14.02.2023 | Переглядів: 394 | Лексус RX 350L, Автомобиль, авто

Читайте також на цю тему: