Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Перші симптоми втрати слуху та їх види

Автор: , 17.11.2017, 12:22:12 Перші симптоми втрати слуху та їх види

Якщо ви усвідомлюєте, що почали перепитувати співбесідників, їхня мова для вашого сприйняття не є достатньо чіткою, при перегляді телевізійних програм гучність викликає незадоволення членів родини, відмічаються складнощі у спілкуванні, - це в будь-якому випадку викликає незручності та відчуття неповноцінності. Люди намагаються сховати себе від усіх, щоб не було потреби зайвий раз перепитувати співрозмовника, бо це змушує їх стидатися того, що вони мають порушення слуху.

Якщо вам знайомі ці проблеми, час звернутися до професіонального спеціаліста у Центр слуху «Беттертон» для здійснення комплексних заходів діагностування слуху!!! Неприємностям зі слухом може посприяти багато хвороб, тому доречно буде звернутися до лікаря для виявлення правильного діагнозу! Чим раніше встановити причину недочування, тим більшою буде вірогідність уникнути розвитку хвороби!
 

Які існують різновиди втрати слуху?

За принципом діяльності слуховий орган розподіляється на дві частки. Одна з них є провідником звуку (зовнішнє та середнє вухо), інша половина сприймає звучання (равлик, слуховий нерв, слухові центри мозку). Враховуючи це, спеціалісти виділяють 3 різновиди проблем зі слухом: кондуктивна, сенсоневральна та змішана (детальніше на bettertone.com.ua/uk/tipy-poteri-sluha).

Кондуктивна втрата слуху розвивається у зовнішньому і середньому вусі. Разом з цим виникає порушення проведення хвиль звуку, а сприйняття їх відбувається без змін. Пацієнт чує однакові звуки, але не з такою великою гучністю.

Сенсоневральна втрата слуху розвивається у равлику і (або) в ЦНС. Таким чином виникають порушення сприйняття звуку. Гучність може залишатись без змін, але сам звук стає гіршим, іноді дуже сильно.

Змішана втрата слуху поєднує у собі кондуктивні та сенсоневральні елементи. У даному випадку ладні якісно допомогти слухові технології. Слід враховувати, що у кожної людини втрата слуху є такою ж особливою, як і візерунок на кінчиках пальців. Тому слід регулярно проходити діагностування слуху, адже ліпше попереджувати хворобу, ніж потім проводити довгий лікувальний процес.

Слухові технології не лише дозволяють добре чути, комфортно спілкуватися й відчувати себе впевнено, але це і додаткова стимуляція для слуху і він прослужить вам більш тривалий час! Тільки бінауральне слухопротезування (двома слуховими рішеннями) забезпечить природній зв`язок "від вуха до вуха", що допоможе відобразити усю акустичну ситуацію навколо пацієнта!!! Задоволення результатом - гарантовано!!! Слуховий центр «Беттертон» допоможе в усуненні проблем зі слухом та надасть можливість повернути повноцінне спілкування, відчути себе цікавим співпрозмовником. Звертайтесь у наш центр корекції слуху в місті Львів, де професіонали здійснять обстеження та допоможуть вибрати цифрові слухові апарати індивідуально для вас.
 

Отримайте консультацію у Центрі корекції слуху «Беттертон»
місто Львів,
вулиця Городоцька, 44, перший поверх.
Записатися на прийом можна, зателефонувавши за наступними номерами:
(032) 253 69 65,
(050) 433 37 57,
(067) 670 87 47.


Україна | 17.11.2017 | Переглядів: 2353 | Львов, медицина, Здоровье

Читайте також на цю тему: