Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Світ Юрського періоду 2 (2018): сюжет, команда, трейлер

Автор: Анна Кухаренко, 04.05.2018, 13:11:29 Світ Юрського періоду 2 (2018): сюжет, команда, трейлер

Світ Юрського періоду 2 (2018) - фантастичний бойовик, який є продовженням однойменної кінострічки, що зібрала в прокаті понад 1,5 млрд. доларів і стала в історії кіно третім фільмом після "Аватара" і "Титаніка" за величиною касових зборів.

Після такого приголомшливого успіху компанія "Universal" офіційно запустила продовження (а хто б не запустив?). Продюсером проекту, як і раніше, є Стівен Спілберґ. Українська прем'єра запланована на 7 червня 2018 року.
 

Сюжет фільму Світ Юрського періоду 2

Світ Юрського періоду 2 (2018) український постерЦього разу події фільму не стануть обмежуватися одним лише островом "Nublar", де знаходиться величезний парк розваг, дії навколо якого відбувалися в попередніх частинах популярної франшизи. Історія вийде за межі звичних рамок. Вихідний код для створення древніх ящірок стане відомий по всьому світу.

Одразу кілька компаній зможуть займатися небезпечними розробками істот. У чиї руки потраплять дані технології, і з якими намірами вони будуть використовуватися? Яку загрозу стануть представляти для суспільства? Це буде нова захоплива історія з цікавими подіями і відмінними спецефектами.
 

Команда

У головних ролях Світу Юрського періоду 2 залишаться американські актори Кріс Пратт і Брайс Даллас Говард, так що глядачі знову побачать улюблених персонажів: Овена Ґреді, чудового приборкувача рапторів, і примхливу, зарозумілу керуючу Клер Дірінґ.

Режисер попереднього фільму Колін Треворроу тепер виступить тільки у ролі сценариста та виконавчого продюсера, оскільки в цей же час буде зайнятий роботою над створенням нового фільму з серії Зоряних воєн. Чи зможе новий режисер створити гідний шедевр і повторити успіх попередньої картини? Також над сценарієм будуть продовжувати працювати Дерек Конноллі і Майкл Крайтон.


Український трейлер

Фільм Світ Юрського періоду 2 дивитися онлайн українською можна буде згодом на КіноНаХаті. А поки нам лишається насолоджуватися трейлером. Згідно з рекламним роликом стає зрозумілим, що триває рятувальна операція по евакуюванню динозаврів з острову. Щоб спіймати останнього раптора на ім'я Блу, компанія звертається до Овена Ґреді, який найкраще ладнає з ним. На жаль, виявляється, що компанія по евакуації скористалася Овеном і Клер. Компанія має намір створити з динозаврів приручених хижаків для вбивства. Звичайно, як завжди, щось йде не так і головні герої повинні рятувати ситуацію. Подивимося, як у них це вийде.

 

 

Автор: Анна Кухаренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 04.05.2018 | Переглядів: 2037 | Фильмы, кино

Читайте також на цю тему: