Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«Хижим пташкам» вдалося перевершити оригінал

Автор: Светлана Егорова, 23.02.2020, 13:24:59 «Хижим пташкам» вдалося перевершити оригінал
Багатьма цінителями коміксів Марвел було сказано, що Чорна Маска у ComicBookRaw набагато крутіший, ніж в самому творі. Юен Мак-Грегов повністю вжився в свою роль та надав образу нових барв і граней.


Чому фільм вартий уваги

З фільму ми дізнаємося, що Роман Сайоніс, який і є Чорною Маскою, став вигнанцем компанії своєї сім’ї, яка спеціалізується на виробництві косметичних засобів. Вперше Роман з’явився в одному з коміксів про Бетмена, де прославився випуском двох революційних косметичних продуктів. Насправді ж ці продукти виявилися жахливими. Перша річ нікого навіть не зацікавила, тому що виявилась занадто простою.

Саме тому Маска почав розробку другого засобу – водостійкого макіяжу. Головною помилкою стала відсутність тестування перед виставлянням продукту на продаж. Продукція викликала опіки обличчя, які спотворювали зовнішність людей.

Про характер цього персонажу ми також дізнаємося з коміксів. Він втілю врівноваженість та зрілість. Та його ніби підмінили після заборони батьків на стосунки із моделлю. Роман спалив сімейний особняк. 

Під час цієї пожежі загинули батьки Романа. Бізнес збанкрутував. Після цього Романову голову осяяла думка про кримінальну кар’єру. Він створює відому чорну маску зі шматків труни свого батька.

Чорна Маска став одним з найжахливіших злодіїв Готема. Він несамовитий, жорстокий та підступний. Це змушує чекати наступних дій із затамованим подихом, оскільки невідомо, що буде далі. 

Роман відноситься до тієї групи лиходіїв, які не просто вбивають людей, але й знущаються зі своїх жертв. Це персонаж з характером садиста. Він ексцентричний, що робить є ще яскравішим. Його було названо одним з найбільших психопатів всесвіту коміксів.

Це змушує глядача з нетерпінням чекати нових історій про цього героя. Саме тому він став одним з центральних персонажів «Хижих Птахів», де Юену Мак-Грегорові вдалося якнайточніше передати характер ненормального маніяка.

Харлі Квін божевільна, але навіть їй не вдалося дістатися такого рівня. В порівнянні з цим героєм вона сама спокійність. Чорна Маска є одним із зіпсованих та повернутих хлопців. Навіть сам його символ змушує кров стигнути в жилах.

Це потрібно пам’ятати перед тим, як відправитись у кіно на перегляд відомого фільму, який вже стиг викликати багато протилежних відгуків, як позитивних, так і негативних. Проте не варто судити про фільм з відгуків. Це варто побачити на власні очі.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.02.2020 | Переглядів: 1246 | марвел, кино, Фильмы

Читайте також на цю тему: