Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Готуємося до тестів та контрольних у новому навчальному році

Автор: Анатолий Радченко, 18.09.2020, 15:42:27 Готуємося до тестів та контрольних у новому навчальному році
Сучасні учні та студенти мають запам’ятовувати багато інформації список предметів для вивчення неймовірно широкий. Саме тому досконало вивчити кожен з них просто неможливо. Що ж робити коли необхідно швидко та без особливих зусиль підготуватися до тесту чи контрольної роботи? В такому випадку варто скористатися довідником цікавих фактів та корисної інформації.

Для того, щоб відновити в пам’яті події відомого твору, біографію важливої історичної чи літературної постаті, достатньо завітати на сайт dovidka.biz.ua. Список цікавих фактів представлений декількома категоріями, що дозволить швидко зорієнтуватися у великій кількості інформації. Працівники сайту постійно поповнюють його цікавими новинками, які стануть в пригоді людині будь-якого віку та сфери діяльності.

Користувач зможе ознайомитись зі скороченою біографією письменників та культурних діячів, прочитати скорочені тексти відомих творів, переглянути хронологічні таблиці та аналізи творів. Для того, щоб знайти потрібну інформацію достатньо скористатися спеціальним полем пошуку. Важливим є те, що всі статті в безкоштовному доступі.

Як швидко та без особливих зусиль підготуватися до перевірки знань:

  • Довідники. Варто скористатися інформаційним джерелом, в якому надана найнеобхідніша інформація про ту чи іншу подію, постать, інформацію. Це допоможе за короткий проміжок часу виділити найважливіші моменти та запам’ятати їх;
  • Нотування. Під час перегляду інформації на тих же сайтах в інтернеті варто створити нотатки, які допоможуть при необхідності освіжити в пам’яті потрібну інформацію. Крім того, під час записування прочитаного чи почутого ми активізуємо на ш мозок ще більше, що змушує пам'ять працювати активніше;
  • Обговорення. Варто скооперуватися з однокласниками, одногрупниками чи друзями та розподілити список питань. Кожен знайде своє питання та досконально його розгляне. Після цього варто поділитися отриманою та проаналізованою інформацією з іншими. Таким чином, за короткий проміжок часу з мінімальними зусиллями кожен матиме велику кількість інформації та буде готовим до будь-яких випробувань.

Сайт dovidka.biz.ua знадобиться кожному при пошуку важливої інформації та цікавих фактів. З його допомогою кожна людина має змогу розширити свій світогляд. Кожен має можливість приєднатись до проєкту в Телеграмі, Фейсбуці або в Ютубі.
Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.09.2020 | Переглядів: 1188 | школа, контрольные работы, Обучение

Читайте також на цю тему: