Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

ТОП-5 модних жіночих браслетів

Автор: Оксана Загороднюк, 05.01.2021, 18:43:44 ТОП-5 модних жіночих браслетів

Браслет — не просто красива, а й універсальна прикраса. На будь-якій руці вони виглядають виграшно, підкреслюючи витонченість кисті, пальців. Навіть тоненький браслет посилює враження від комплекту аксесуарів. Навряд чи колись браслет жіночий вийде з моди. І нижче ми розповімо, що підібрати для себе із трендів 2021 року. А купити наймодніші та трендові ювелірні вироби можна в каталозі Золотого Віку.

Мода 2021: який браслет вибрати?

Тренди нового року поєднують в собі протилежності: з одного боку можна спостерігати тотальну націленість на масивні і великі аксесуари (великі сережки, каблучки, ланцюги), з іншого — мінімалізм. Звичайно, ніщо не скасує класику: вона вічна, тому з впевненістю носіть ваші улюблені прикраси.

Серебряный браслет с раухтопазом и фианитами

Якщо хочете слідувати трендам, нам є що запропонувати! Отже, швидше купуйте у скриньку...

Масивний браслет

Не просто широкий або з великими ланками, а фантазійного плетіння, трохи "дутий", що нагадує більше самий ланцюг, ніж прикрасу. Великі ланки можуть розташовуватися в один або кілька рядів — і чим більше, тим краще. Ідеально такий браслет виглядає в поєднанні з одягом стилю кежуал, молодіжним, неформальним стилем, з деякими вечірніми нарядами. Ним можна навіть доповнити брючний строгий костюм.

Мінімалізм

Найтонші ланцюжки на руку простого плетіння можуть бути цікавими. Мінімалістичні аксесуари можна поєднувати між собою, носити одночасно кілька браслетів (причому вони можуть бути в різному стилі, різного плетіння, деякі можна доповнити підвісками).

Браслет зі шкіряними вставками

Серебряный браслет без вставки

Шкіряні або каучукові браслети з золотими або срібними вставками — відмінна альтернатива класиці з дорогоцінного металу. По-перше, це мастхев для молоді, по-друге, шикарний варіант, якщо традиційні плетіння набридли. Шкіряний шнурок дає масу варіантів для його носіння: з підвіскою, соло, комбінуючи з іншими браслетами.

Анклети, або браслет на ногу

Ні, це не тільки аксесуар, який носять на пляжі. Ланцюжки з дорогоцінного металу відмінно виглядають на ніжці в поєднанні з укороченими брюками й туфлями-човниками.

Браслети з підвісками

Любите колекціонувати прикраси і міняти їх за настроєм? Значить, підвіски - шарм — це те, що вам потрібно. Намистини для такого браслета можуть бути абсолютно різної форми: прості геометричні, у вигляді тварин, птахів, рослин, абстрактної форми, асиметричні, у вигляді героїв мультиків — загалом, на що вистачить фантазії дизайнерів. Це ще й ідея для подарунка: на свята можна купувати новий шарм.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 05.01.2021 | Переглядів: 3025 | браслет, украшение, ювелирка

Читайте також на цю тему: