Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Який електромобіль вибрати для дитини?

Автор: Анатолий Радченко, 14.04.2021, 09:18:44 Який електромобіль вибрати для дитини?
Стриманий рев двигуна, безпечна конструкція, зручне сидіння і кермо все це транспортні засоби для дітей на акумуляторі – про це мріють все більше дітей, які не тільки люблять грати, але, перш за все, хочуть відчувати себе як справжні водії. Ви можете вибрати дитячі електромобілі від інтернет-магазину Raspashonka.ua за найпривабливішими цінами.

З чого варто почати

Хочете втілити мрію своєї дитини, гарантувати йому масу нескінченних веселощів і доставити незабутні враження? Купіть йому машину на батарейку. Зробіть ставку на безпечне, міцне і відповідне віку обладнання - саме такі електромобілі ви знайдете в магазині. Не знаєте, як правильно вибирати автомобілі для дітей? Ми допоможемо тобі в цьому.

При виборі електромобіля для дитини необхідно враховувати три ключові параметри: його вік, зріст і вагу. Якщо автомобіль повинен бути подарунком для дитини одного: варто спочатку запитати про такі деталі його батьків, тому що для безпеки малюка головне, щоб автомобіль був правильно обраний для нього. Крім того-чим правильніше ми виберемо модель автомобіля, тим довше дитина зможе насолоджуватися нею.

Найменші й повільні транспортні засоби призначені для трирічних дітей, хоча під контролем батьків спокійно використовувати їх можуть вже молодші діти.

На що звернути увагу при виборі авто на акумуляторі?

Ключові елементи, на які слід звернути увагу, включають:

  • розмір і вага автомобіля: чим старша дитина, тим більше і важче автомобіль йому знадобиться;
  • максимальне навантаження: як довго автомобіль буде радувати дитину, залежить від того, яку максимальне навантаження він може нести;
  • швидкість: для більш старшого і більш розвиненого дитини ми можемо вибрати модель, що досягає великих швидкостей, а для малюка буде потрібно більш повільне транспортний засіб;
  • сертифікати: варто звернути увагу на те, чи має іграшка сертифікати безпеки;
  • потужність і кількість моторів: машини на батарейках приводяться в рух двигунами. Їх може бути різна кількість.


Також потрібен пульт дистанційного керування bluetooth (2.4 G) - з дистанційним керуванням ви можете контролювати рух. Батько має повний контроль над діями малюка і може в будь-який час коригувати траєкторію руху або негайно зупиняти транспортний засіб в разі потреби. На сайті інтернет-гіпермаркету дитячого Raspashonka.ua ви можете отримати консультацію експерта: +38 (048) 771-077-0, +38 (097) 338-87-47 (вайбер / телеграм).

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 14.04.2021 | Переглядів: 789 | детские товары, електромобиль

Читайте також на цю тему: