Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чому однокімнатні квартири так популярні у Львові

Автор: Светлана Егорова, 11.07.2021, 10:07:59 Чому однокімнатні квартири так популярні у Львові
Квартира це місце для життя, а не просто квадратні метри. Тому важливо не тільки функціональність і зручність житла, але і його зовнішній вигляд. У цьому плані однокімнатна квартира у Львові завжди буде в тренді, адже місто пропонує широкі можливості для вибору житла. До того ж придивіться до «однушкам» з вдалим плануванням і високою стелею – такі квартири завжди популярні. На сайті parus-city.lviv.ua можна ознайомитися з нерухомістю.

Однокімнатні квартири в основному купують молоді сім'ї, які прагнуть жити окремо від батьків, але не мають достатньо фінансів, щоб придбати двох або трикімнатну квартиру. На ринку житлової нерухомості такий вид житла має попит.

У чому переваги однокімнатних квартир у Львові

Однокімнатні квартири у Львові зазвичай мають зручне планування, де кожна деталь продумана для комфортного проживання. Кухня і вітальня в них часто поєднані, і це одна з причин, чому їх так люблять покупці. Крім цього, однокімнатні квартири мають ще переваги:

  • однокімнатні квартири мають нижчу вартість, за рахунок того, що в них менше квадратних метрів;
  • щоб зробити капітальний ремонт потрібно значно менше коштів;
  • таку квартиру легше продати;
  • сучасні однокімнатні квартири мають хорошу квадратуру і високі стелі.


Всі ці фактори роблять однокімнатні квартири у Львові по-справжньому зручними і привабливими для покупки. Останнім часом покупка нерухомості стала відмінним варіантом для інвестицій. Таким чином варто ознайомитися з тим, що доступно на ринку нерухомості, тим більше що це відмінна можливість для вас заробити.

Де купити однокімнатну квартиру у Львові

На сайтах забудовників Львова представлені об'єкти різної цінової категорії, тому кожен відвідувач може знайти для себе найкращий варіант. Купити однокімнатну квартиру від забудовника у Львові можна на найвигідніших умовах і за найбільш доступною ціною.

Якщо ви вирішили придбати житлоплощу, вам необхідно дізнатися актуальні ціни на однокімнатні квартири у Львові. Вартість "однушки" залежить від багатьох факторів: типу будинку, поверху, площі, ступеня ремонту, стану самої квартири.

Також потрібно врахувати район, в якому знаходиться житло, адже він також впливає на ціну. Також не варто забувати про те, що ціна однокімнатної квартири у Львівській області може істотно відрізнятися від вартості аналогічного житла в інших містах України.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 11.07.2021 | Переглядів: 840 | жилье, Недвижимость, квартира

Читайте також на цю тему: