Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Май » 29 » 12:15:51

Бедрыкивский обратился к житомирянам с просьбой

29.05.2007, 12:15:51 4818 0
Бедрыкивский обратился к житомирянам с просьбой

Начальник УМВС Украины в Житомирской области, Владимир Бедрыкивский обратился к житомирянам с просьбой.

Генерал-майор милиции, на фоне недавних нарушений стражами порядка прав человека, попросил житомирян, если им стали известны факты неправомерных действий со стороны работников милиции или руководителей других органов государственной власти, сообщать о таких случаях по специальным телефонам.

Будут ли приниматься такие звонки анонимно, главный милиционер Житомирщины ничего не сказал.



Шановні громадяни!

Незважаючи на загострення політичної ситуації в державі, міліція Житомирщини продовжує нести службу у звичайному режимі. Працівники органів та підрозділів внутрішніх справ області спрямовують свою діяльність у напрямку попередження та безпосереднього розкриття злочинів, вживають усі належні і достатні заходи для забезпечення громадської безпеки та правопорядку. На території Житомирської області тривають оперативно-профілактичні відпрацювання на пріоритетних напрямках, що передбачають боротьбу з організованою та наркозлочинністю, злочинами у сфері економіки, профілактику скоєння правопорушень та злочинів у середовищі неповнолітніх. Міліція виконує свої завдання у повному обсязі, не виходячи за рамки Закону, та у відповідності до збереження конституційних прав і свобод громадян.

Звертаю вашу увагу на те, що органи внутрішніх справ знаходяться поза політикою і не беруть участі у політичних баталіях, що тривають в Україні, та виконують важливу функцію стримання та забезпечення законності і правопорядку.

Якщо ж вам стали відомі факти неправомірних дій з боку працівників міліції або керівників інших органів держаної влади, ви можете повідомити про це за телефонами (0412) 40-72-37 або (0412) 40-73-31. Пам’ятайте, що ваше повідомлення слугуватиме перепоною як фактам грубого порушення правоохоронцями прав людини, так і сприятиме захисту вартових правопорядку та їхніх родин від погроз чи шантажу з боку злочинців.

Субота, 26 травня 2007

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: