Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Ноябрь » 6 » 11:03:48

На Московской посадят цветы, деревья, установят лавочки и старинные фонари. ФОТО

06.11.2007, 09:30:59 6138 0
На Московской посадят цветы, деревья, установят лавочки и старинные фонари. ФОТО

Мер Житомира Віра Шелудченко розповіла журналістам, про те, які плани має міська влада стосовно майбутнього звільненою від стихійної торгівлі вулиці Московської.

За словами Віри Шелудченко, «Відповідно до програми реконструкції ряду вулиць Житомира і переходу частини з них на односторонній рух, відбуватиметься розширення проїжджої частини вулиці Московської на 4 метри. По проїжджій частині на цих 4 метрах буде розміщена парковка, щоб авто не заважали руху транспорту.

На тротуарах буде проведено впорядкування при пайовій участі тих підприємців, які мають магазини на перших поверхах будинків. Повністю буде впорядкований тротуар.

«Проект був відпрацьований ще в минулому році. Єдина відмінність від торішнього варіанту складає те, що вулиця Московська буде викладена гранітною плиткою, замість цементно-азбестової. Також будуть облаштовані нові квітники і посаджені нові дерева, облаштовані лавки і ліхтарі в старовинному стилі. За рахунок розширеної вулиці, на Московській будуть облаштовані стоянки для автомобілів», - сказала Віра Шелудченко.

Роботи з благоустрою тротуару планується завершити до кінця листопада.

Так сейчас выглядит ул. Московская



Так будет выглядеть ул. Московская.
Графика фирмы "Архитектура плюс дизайн"

увеличить



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: