Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Январь » 11 » 14:10:21

На дороги Житомирщины ГАИ вышло работать с Коброй

11.01.2008, 14:10:21 4227 0
На дороги Житомирщины ГАИ вышло работать с Коброй

На виконання указу Президента України з 10 січня на території Житомирської області, як і в цілому по державі, триватимуть оперативно-профілактичні заходи, направлені на стабілізацію ситуації на автошляхах, зниження рівня аварійності, недопущення загибелі та травмувань людей у дорожньо-транспортних пригодах.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Слід зазначити, що до проведення таких заходів залучаються не тільки працівники Державтоінспекції області, а й придатні сили з інших регіонів. Так, на Житомирщині разом з місцевими працівниками ДАІ чергування несуть представники ДАІ Закарпаття у кількості 14 працівників, об’єднаних у 7 екіпажів.

Натомість така ж кількість інспекторів УДАІ УМВС України в Житомирській області наразі працюють разом зі своїми колегами в Тернополі. Крім того, стабілізувати ситуацію на автошляхах Житомирщини допомагає екіпаж загону спеціального призначення „Кобра” МВС.

Як зазначив заступник начальника УМВС України в області полковник міліції Валерій Марчевський, що проведення оперативно-профілактичних заходів – це не акція, операція або ж відпрацювання, це реальне впровадження нових дієвих форм та методів роботи працівників Державтоінспекції спільно з працівниками підрозділів громадської безпеки.

Зокрема, наразі забезпечено чітку співпрацю між ДАІ та судами, а також медичними закладами, що здійснюють огляд водіїв на стан алкогольного сп’яніння.

Результатами таких злагоджених дій стало виявлення працівниками Державтоінспекції на території Житомирщини тільки за першу добу операції, 10 січня, 663 порушень Правил дорожнього руху. 11 водіїв за рішеннями судів одразу ж були позбавлені права керування транспортними засобами, з них 9 – за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, ще 2 – за створення аварійних ситуацій на автошляхах.

Маємо надію, що профілактика та жорсткий контроль з боку працівників міліції за дотриманням Правил дорожнього руху, принциповість суддів дисциплінують учасників дорожнього руху та значно знизять кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі і з трагічними наслідками.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: