Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Июль » 4 » 09:56:39

Шелудченко и Гундич исключены из житомирской организации НСНУ

04.07.2008, 09:56:39 4600 1
Шелудченко и Гундич исключены из житомирской организации НСНУ

Ряди Житомирської обласної організації "Народний Союз "Наша Україна" рідшають. Мера Житомира Віру Тимофіївну Шелудченко та її заступника Гундича Ігора Петровича виключено з числа членів партії.

Таке рішення ради Житомирської регіональної організації політичної партії "Народний союз "Наша країна" було прийнто ще 11 червня 2008 року.

Крім того, під чистку потрапили Владислав Пучич, Олександр Ковалюк, Вадим Шевчук, Валерій Шелепа, Максим Хіжніченко та інші.

Також, рішенням ради затверджено заяви членів районних та міських організацій щодо виходу з лав партії. Вважаються вибулими з числа членів партії такі досить відомі в місті персони, як Олександр Рабинович, Сергій Сухомлін і багато інших.  Такі дані із позначкою "Офіційна інформація" наводить Житомрська газета "Інтерес". Причини подібних кроків не вказуються, пише "ПроЖитомир".

Втім, мер міста, Віра Тимофіївна давно оголосила про перехід до нещодавно створеної партії "Єдиний Центр" і її виключення з лав НУНСу є цілком логічне. Що ж до інших, можна припустити, що тут теж замішаний той самий "ЄЦ".

Схожі новини:


Комментариев: 1
робеспьер
1 Александр (робеспьер)   • 17:04:12, 29.08.2008 [Материал]

И Шелудченко,и Гундич не очень и переживают!!! выиграет другой претендент в президенты и переметнутся они или в БЮТили в ПР. Жора Буравков тому пример.
Оголошення на ЖЖ інфо: