Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Сентябрь » 22 » 16:43:20

Мажоритарники від «Народного Фронту» першими оприлюднили декларації на вимогу руху «Чесно». ФОТО

22.09.2014, 16:43:20 3144 4
Мажоритарники від «Народного Фронту» першими оприлюднили декларації на вимогу руху «Чесно». ФОТО

®

Кандидати у мажоритарних округах Павло Дзюблик та Андрій Озерчук оприлюднили декларації про доходи та повну автобіографію на вимогу руху «Чесно» в Житомирській області. 

Під час брифінгу вони віддали свої документи керівнику руху в Житомирі Володимиру Піньковському та закликали інших кандидатів в округах зробити так само. 

Піньковський у свою чергу відзначив, що мажоритарники від «Народного Фронту» в нашій області стали першими, хто відгукнувся на запит «Чесно» та публічно передали та оприлюднили декларацію. 

«Декларація та автобіографія – це громадська вимога. Завдяки повним автобіографіям виборець зможе познайомитись із життєвим шляхом кандидата. Декларація про доходи - це слабке місце, на якому кандидати завжди зловживають. Я радий, що на моє звернення «Народний Фронт» відгукнувся і сьогодні передає усі документи», - каже керівник руху «Чесно» в Житомирській області Володимир Піньковський. 

Павло Дзюблик та Андрій Озерчук переконані, що усі кандидати мають оприлюднити свої декларації. Вони також подякували руху «Чесно» за роботу, яку ті проводять останні кілька років в Україні. 

«Не зважаючи на те, що Закон не вимагає оприлюднювати декларації кандидатів у депутати, ми вважаємо, що треба бути відкритими і оприлюднювати всі документи», - переконаний перший заступник керівника штабу «Народного Фронту» Руслан Годований.

У русі «Чесно» додають, що основним об’єктом уваги є ті нардепи, які голосували за закони від 16 січня та знову висуваються в народні обранці.

Пресс-служба партії «Народний фронт» у Житомирській області 













   























 

Тэги: выборы 2014

Схожі новини:


Комментариев: 4
Nashtal
1 Иван Иванов (Nashtal)   • 20:08:31, 22.09.2014 [Материал]

Судя по декорациям - бедные как церковные мыши. И нафига нам такие депутаты, которые идут в Раду чтобы нарубить капусты?
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 20:28:32, 22.09.2014 [Материал]

Шо за ***? Ему карандашиком написали , чтобы он потом ручкой навел? А он даже не потрудился или новый бланк взять или ластиком поработать? Мозгов не хватило или настолько ленив?
berkut
3 berkut (berkut)   • 20:32:26, 22.09.2014 [Материал]

Зато рвётся в нардепы. А это ему паниковский заполнял.
garold
4 Кonstantin (garold)   • 23:01:52, 22.09.2014 [Материал]

Чего то у меня кандидаты вызывают тошнительный рефлекс.
Оголошення на ЖЖ інфо: