Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Март » 22 » 18:19:11

Нарешті! Житловий комплекс «Преміум Парк» вітає новоселів!     Реклама  

22.03.2017, 08:36:48 4122 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Нарешті! Житловий комплекс «Преміум Парк» вітає новоселів!

Незабаром відбудеться подія, на яку з нетерпінням чекали житомиряни – житловий комплекс Преміум Парк відкриває двері для щасливих володарів новеньких квартир шостої секції. 23 березня о 11:00 годині ми гостинно запрошуємо своїх дорогих покупців отримати омріяні ключі від своїх майбутніх домівок! 

Вже незабаром власники просторих і сучасних квартир зможуть розпочати втілювати в життя свої проекти щодо ремонту та оздоблення, а згодом – святкувати новосілля! Наші будівельники самовіддано працюють, аби жоден з майбутніх новоселів не залишився розчарованим: ми старанно допрацьовуємо кожну деталь та удосконалюємо найменшу дрібничку задля вашого комфорту і задоволення! 

 
(Квартири майже готові зустрічати власників )


Центр показів ЖК Преміум Парк гостинно запрошує всіх бажаючих відвідати урочистості з нагоди завершення першого визначного етапу будівництва, та на власні очі переконатись, що елітне житло в престижному районі поруч із міським парком може бути доступним. 

 

ЖК «Преміум Парк». Ми не будуємо звичайні квадратні метри. Ми з любов`ю створюємо затишний будинок, де неодмінно оселиться щастя! Живіть з насолодою!
 
м. Житомир, вул. Синельниківська, 14
тел.: +38 (097) 115-00-33,
        +38 (050) 033-33-51

www.premium-park.com.ua
vk.com/premium_park
www.facebook.com/premiumpark.zhitomir


 

Тэги: квартиры, Житомир, жилье, Премиум парк

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: