Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Июнь » 14 » 10:23:41

Робоча група погодила створення ще двох наглядових рад при комунальних закладах Житомирщини

14.06.2017, 10:23:41 1966 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Робоча група погодила створення ще двох наглядових рад при комунальних закладах Житомирщини

На засіданні робочої групи по формуванню наглядових рад, що пройшло 12 червня під головуванням першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка, погоджено створення колегіальних контролюючих органів при двох комунальних закладах обласної ради.

Зокрема, депутати внесли пропозиції щодо складу наглядових рад при Романівському дитячому будинку-інтернаті та Коростенському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни та праці - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Обговорюючи  ці питання, Сергій Крамаренко зазначив: «Наглядові ради повинні стати системою ефективного контролю за діяльністю комунальних закладів, аби громада знала, на що спрямовуються і на що витрачаються бюджетні кошти – кошти платників податків».

Також члени робочої групи дали доручення підготувати на чергову сесію обласної ради проект рішення про внесення змін до Статуту обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Лісовий берег», що надасть можливість створити при закладі наглядову раду.

Варто зазначити, що наразі вже затверджено три наглядові ради - при Новоборівському психоневрологічному інтернаті, Бердичівському медичному коледжі та Радомишльській загальноосвітній санаторній школі-інтернат.


Тэги: коммунальные предприятия, Житомирська обласна рада

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: