Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2018 » Декабрь » 26 » 19:33:46

Приведіть себе у бажану фізичну форму разом із Discount Shop BRO     Реклама  

26.12.2018, 19:45:46 2682 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Приведіть себе у бажану фізичну форму разом із Discount Shop BRO

Discount Shop BRO – інтернет-магазин, де кожен зможе придбати сертифікати зі знижкою на товари та послуги в Житомирі. На сайті представлено сертифікати зі знижкою на розваги, навчання, заняття спортом та багато іншого.

Саме тут кожен зможе знайти подарунки для себе та друзів! Ви можете замовити доставку сертифіката кур’єром або ж забрати самостійно у точці видачі – чайному клубі «Don Puer» (вул. Львівська 2/8). Тепер свято потребуватиме менше зусиль – BRO допоможе!

На сайті bro.zt.ua ви зможете знайти сертифікати на абонементи у такі спортивні зали міста як «Impulse», «TRX-pantera», «Адреналін» зі значною знижкою! Перед новорічними святами актуально як ніколи!

Фітнес-клуб «Impulse» - це те місце, де вам допоможуть полюбити себе та навчитись правильно ставитись до свого здоров’я та спорту. Саме тут ви зустрінете однодумців та нових друзів.

Тренажерна зала «Impulse» оснащена фірмовим обладнанням, тут не лише доброзичлива атмосфера, але й приязний персонал!

Тренажерна зала «Адреналін» – це комфортні умови для роботи над собою, сучасне обладнання та кваліфіковані інструктори, які допоможуть вам обрати методику занять незалежно від того новачок ви чи професійний спортсмен. Також тут знайдете спортивне
харчування.

«TRX-club Pantera» – це тренування за допомогою TRX Suspension Training, тобто за допомогою лише власної ваги. Унікальний метод занять на петлях TRX, дозволить одночасно розвинути всі необхідні фізичні якості, а саме силу, витривалість, гнучкість, спритність, швидкість та рівновагу.

Систематичні тренування допоможуть зміцнити здоров’я, поліпшити витривалість, зміцнити дихальну і серцево-судинну системи та збільшити об’єм легенів. Приведіть себе у бажану фізичну форму разом із Discount Shop BRO!






​​​​​​​
Замовити сертифікати зі знижкою на абонемент у спортивний зал можна за посиланням: bro.zt.ua

Якщо ви бажаєте співпрацювати з інтернет-магазином Discount Shop BRO та розміщувати свої товари та послуги, заповнюйте анкету на сайті: https://bro.zt.ua/staty-partnerom/

Схожі новини:


Комментариев: 1
LeonXS
1 Сергій (LeonXS)   • 20:47:21, 26.12.2018 [Материал]

Чим "Discount Shop BRO" відрізняється від ZThata-Дешевше – це дисконт-клуб знижок з міста Житомир? Це друге дитя КРАНу?
Оголошення на ЖЖ інфо: