Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Асортимент товарів для сільського господарства у магазині DaMilk

Автор: Марія Рудзік, 19.04.2018, 17:43:10 Асортимент товарів для сільського господарства у магазині DaMilk

Натуральні молочні продукти - це завжди корисно і смачно. Якщо хочете радувати своїх близьких домашнім сиром, маслом і сметаною, то вам не обійтися без спеціального обладнання. Знайти обладнання для переробки та доїння молока можна на сайті української компанії DaMilk.
 

Сепаратори

Сепаратор можуть використовувати як ті, хто тримає власне молочне господарство, так і ті, хто молоко купує. За допомогою сепаратора отримують свіжі вершки, які використовуються для приготування різних продуктів: сметани, масла, кондитерських кремів і т. д.

На сайті DaMilk представлено понад 30 моделей сепараторів. Тут є обладнання українського, російського та австрійського виробництва. Усе воно відрізняється ціною, потужністю, продуктивністю.

Великий попит серед українців мають ручні та електричні побутові сепаратори. Обираючи конкретний сепаратор, потрібно відштовхуватись від того, скільки ви збираєтеся переробляти молока і як часто будете це робити.
 

Доїльні апарати

Для фермерів і власників невеликих приватних господарств з коровами не зайвим буде придбати доїльний апарат. Це обладнання істотно заощадить час, який щодня витрачається на доїння, допоможе збільшити надої та підвищить якість молока.

На сайті магазина DaMilk представлений широкий вибір доїльних апаратів, в тому числі і власного виробництва компанії:

  • «Бурьонка»;
  • АІД;
  • УІД.

Тут ви знайдете апарати для доїння корів, кіз і навіть овець. Моделі відрізняються своєю комплектацією (пластик, комбіновані матеріали, «Євро»), типом двигуна (масляні та сухі), робочими характеристиками (для однієї корови і кількох тварин), вартістю (від 4 до 11 тисяч гривень). Є доїльні установки підвищеної потужності для стаціонарного використання на фермах, а є мобільні апарати, які можна використовувати в будь-якому місці.
 

Запчастини до доїльних апаратів

Незалежно від якості доїльного апарату, деякі вузли вимагають періодичної заміни. В першу чергу це пластини для роторних насосів та соскова гума. При виникненні проблем з герметизацією знадобляться прокладки, клапани, з'єднувальні елементи, заглушки.

Все це є в розділі «Запчастини» в магазині ДаМілк. Також тут ви знайдете вузли для модернізації старих доїльних апаратів: доїльні відра, стакани, сучасні колектори і пульсатори.

Доїльні відра

Тим фермерам, котрі вже мають доїльний апарат, але хочуть його модернізувати, може знадобитися доїльне відро. В окрему категорію на сайті виділені ємності для молока в зборі. Вони включають на тільки бідон і кришку, але також трубки для подачі вакууму, шланги молокопроводу, колектори та доїльні стакани.

Доїльні відра самостійно комплектуються компанією ДаМілк. Матеріали використовуються різні, але всі вони абсолютно безпечні для здоров'я людини, а тому можуть безпосередньо контактувати з харчовими продуктами.

Матеріали впливають на ціну і довговічність обладнання, а тому до вибору варто підходити уважно.

Маслобійки

Маслобійки, як і сепаратори, стануть в нагоді і сільським, і міським жителям. Вони дозволять швидко приготувати домашнє вершкове масло. При цьому можна буде експериментувати з його складом: додавати різноманітні спеції та ароматизатори.

У магазині Дамілк є бюджетні ручні маслоробки, а є дороге автоматичне обладнання, призначене для потужного виробництв.

Доставка і способи оплати в магазині DaMilk

Інтернет-магазин DaMilk - це завжди швидко та зручно. За допомогою фільтрів ви швидко знайдете потрібний товар, а оформлення замовлення через сайт, забере всього декілька хвилин. Працює магазин з усіма великими перевізниками країни ( «Нова пошта», «Ін Тайм», «Делівері»), а тому покупка буде доставлена ​​в найкоротші терміни. Жителі Харкова можуть самостійно забрати товар в представництві компанії, або ж скористатися власною службою доставки ДаМілк.

Оплачується замовлення банківським переказом, який можна зробити он лайн або в найближчому терміналі. Під час доставки товарів по Україні діє послуга післяплати, тобто ви можете сплатити гроші після отримання замовлення.

Автор: Марія Рудзік, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.04.2018 | Переглядів: 4158 | сельское хозяйство, Агробизнес

Читайте також на цю тему: