Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Кілька порад, як вибрати на курорті Трускавець готелі

Автор: Сергій Ковальчук, 23.02.2019, 15:27:43 Кілька порад, як вибрати на курорті Трускавець готелі

Вибравши для відпочинку український курорт Трускавець, Ви обов'язково зіткнетеся з питанням підбору готелю. Особливо ускладнилася ця задача в останні кілька років, оскільки з кожним роком тут з'являються нові цікаві пропозиції.

Якщо ще десять років тому готелі Трускавця представляли собою, в основному, санаторні комплекси, то сьогодні список пропозицій набагато ширший. Починаючи від великих готельних комплексів і, закінчуючи, невеликими готелями і віллами - кожен клієнт має право підібрати варіант, жити в якому йому буде максимально комфортно.
 

Готелі Трускавця: найпопулярніші варіанти

Якщо Вам самостійно важко визначитися, на якому готелі зупинити вибір, то, можливо, на допомогу прийдуть наші підказки:

  1. Зверніть увагу на кількість жителів в готелі. Якщо Ви віддаєте перевагу готелям, більше схожим на санаторії або готелі турецького або єгипетського типу, то краще вибирати серед великих готельних комплексів. Таких тут є кілька. В основному, великі на курорті Трускавець готелі- це цілі комплекси, в яких крім проживання клієнтам пропонують харчування, лікування, додаткові послуги. Плюс: в одному місці Ви отримуєте відразу весь комплекс послуг. Мінус: клієнтові не завжди потрібні ці послуги (в результаті Ви переплачуєте), тут завжди багатолюдно і навіть шумно.
  2. Місце розташування. В основному, життя в Трускавці сконцентрована в районі бювету. Якщо курс лікування передбачає триразовий прийом мінеральний вод, то раціональніше вибирати готелі Трускавця, які розташовані в центрі.
  3. Практично кожен сучасний готель просто зобов'язаний мати свій сайт, на якому викладена повна і достовірна інформація про ціни, умови бронювання та проживання, фото, відгуки клієнтів. Про той чи інший готель в Трускавці сайт розповість Вам багато. Ще одна хитрість - найвигідніше забронювати номер саме через офіційний сайт готелю без посередників.
  4. Харчування - важлива складова всього відпочинку і лікування. Деякі готелі пропонують повний раціон. Але харчування там часто одноманітне і швидко набридає. Краще вибирати варіанти з сніданками, а обідати і вечеряти в численних кафе і ресторанах міста.


Вивчаючи інформацію, ми звернули увагу на цікавий готель в Трускавці - «Дворик Лева». Невеликий готель на 6 номерів різної категорії отримує тільки позитивні відгуки. При цьому Вас здивує доступна вартість номерів і прекрасні умови проживання. Для отримання детальної інформації відвідайте сайт dvoryk-leva.com.ua.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.02.2019 | Переглядів: 1213 | Трускавец, туризм, отдых

Читайте також на цю тему: