Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Ремені, як стильний аксесуар ділового та повсякденного стилю

Автор: Артем Кондратюк, 27.03.2020, 17:30:06 Ремені, як стильний аксесуар ділового та повсякденного стилю

Шкіряний ремінь — витончений аксесуар, що вдало підкреслить будь-який образ, незважаючи на стиль та інші особливості.

Заведено вважати, що ремінь — суто чоловічий аксесуар. Але сучасний стиль далеко пішов від застарілих канонів і тепер пропонує безліч жіночих рішень, як за допомогою такого аксесуару створити завершений образ. В інтернет-магазині in bag ви зможете обрати серед широкого асортименту якісні ремені зі шкіри та оформити замовлення онлайн з доставкою в будь-який регіон України.


Які ремені бувають?

На сьогодні асортимент магазинів шкіряних аксесуарів для чоловіків та жінок приємно дивує своїм різноманіттям. Товсті, широкі, вузькі, яскраві та класичні — це лише невелика частина ременів, які можна придбати зараз. Але не дивлячись на це, їх прийнято класифікувати наступним чином:

  • Класичні — для них характерними є строгий дизайн, однотонність та мінімалістичність. Ніяких яскравих кольорів, принтів та фурнітурних вставок: страз, замків, ґудзиків тощо.
  • Декоративні — виготовляються з різних типів шкіри та мають епатажний дизайн.
  • Ексклюзивні — до цієї категорії входять всі моделі, які виготовлені у якості лімітованої версії. Для них характерними є незвичні принти та яскраві поєднання кольорів, фактур та фурнітурних рішень.

Широкий асортимент ременів дозволяє кожній людині обрати відповідно до власного смаку модель. Але щоб вибір був влучним, рекомендуємо заздалегідь уявити: яким чином можна обіграти аксесуар рід час створення образу на роботу, важливу зустріч чи для вирішення буденних страв.


Як обрати універсальний ремінь на всі випадки життя?

Дизайн та бренд вибору — звісно важливі речі, але відіграють замалу роль у спробі відтворити стильний образ. Щоб придбаний вами аксесуар завершив ідею та доповнив її індивідуальними фарбами, рекомендуємо звернути увагу на декілька інших критеріїв:

Перш за все, під час вибору зверніть увагу на колір ременя — він має підходити до взуття. Обирати такий аксесуар відповідно до тону сорочки, штанів чи піджака вважається неправильним.

Не менш важливу роль відіграє фактура матеріалу. Якщо у вас ремінь із грубої матової шкіри — він буде безглуздо виглядати у поєднання з глянцевим взуттям.

Якість виробу — показник довговічності аксесуару. Звертайте увагу на крій та те, наскільки вій охайно виготовлений. Під час регулярного носіння колір може втратити свою насиченість, тому барвник теж має бути якісним.

Обираючи моделі із пряжкою, звертайте увагу на її особливості. Вона має бути невеликого розміру та без камінців чи інших фурнітурних декорацій. Завдяки цьому нею вдало можна буде доповнити будь-який образ.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.03.2020 | Переглядів: 928 | ремень, аксессуары

Читайте також на цю тему: