Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2007 » Сентябрь » 27 » 09:56:28

В Житомирской обл. состоялся фестиваль детского творчества "Радуга-2007"

27.09.2007, 09:56:28 6150 0
В Житомирской обл. состоялся фестиваль детского творчества

22 вересня 2007 року в смт Іршанськ Володарсько-Волинського району Житомирськой області відбувся 5-й регіональний фестиваль дитячої творчості "Райдуга-2007".

Іршанськ гостинно зустрічав учасників форуму – обдарованих школярів, творчі колективи інтернатів для дітей-інвалідів, дітей з обмеженими можливостями з Бердичева, Житомира, Потіївки, Тетерівки, Березівки, Червоноармійська, Лісовщини, Ковалів, Нової Борової, гостей свята.

За традицією на стадіоні та в секторах працювали секції «Зроби сам», «Юний художник», «Юний скульптор», «Спортивна», «Настільні ігри», «Архітектор», «Світ загадок», «Живий куточок», «Салон краси», «Караоке», «Повітряні кульки». Діяли «Виставка дитячої творчості», «Семицвітне диво – Райдуга надії» (бажання учасників фестивалю).

Номінанти складали з деталей конструктора моделі, ліпили з пластиліну, «ворожили» з нитками, папером та клеєм, демонстрували своїх «вихованців» - котів, папугу, кроля, морську свинку, черепаху, грали в настільні ігри, змагалися в спритності з м’ячем, обручем, метали в ціль дротиками тощо. Старші хлопчики юрмилися в секторі, де працівники міліції демонстрували і давали потримати в руках засоби захисту, зброю (автомат, пістолет, гвинтівку), показували засоби запобіжного впливу.

Бійці 54-го окремого розвідбатальйону з м. Новограда-Волинського демонстрували показові вправи з елементами рукопашного бою, розіграли сценку збройного захвату «ворожого» транспортного засобу. Батальйонний кухар у справжній польовій кухні приготував смачну кашу і пригощав учасників фестивалю, козаки місцевого куреня готували куліш і також пригощали бажаючих скуштувати козацьку страву.

Учасників свята привітала начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна. Вона вручила організатору і меценату фестивалю, генеральному директору філії „Іршанський ГЗК” ЗАТ «Кримський титан» Миколі Головачу Почесну грамоту облдержадміністрації.

Після урочистої частини сцену було надано виконавцям конкурсної програми. За висновками журі переможцями фестивалю стали і вибороли гран-прі у номінаціях: вокал - Аня Смірнова (Житомирський інтернат для слабозорих), ансамбль „Сузір’я” (Житомирське вище професійне училище-інтернат); художньо-декоративне мистецтво – Аня Цвіра і Юля Яблонська (смт. Володарськ-Волинський), Діана Кос (смт. Іршанськ); хореографія – танцювальний колектив Житомирського інтернату для дітей зі зниженим слухом; оригінальний жанр – циркова студія „Жарт” (м. Бердичів).

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: