Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Октябрь » 2 » 10:37:48

Бывший директор парка Анатолий Драган обвинил архитектора Житомира в фальсификации документов

02.10.2008, 10:37:48 9432 4
Бывший директор парка Анатолий Драган обвинил архитектора Житомира в фальсификации документов

Колишній директор житомирського парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна та депутат міськради Анатолій Драган зробив гучну заяву.

Він переконаний, що «став не угодним» владі, оскільки заважав певним комерційним структурам робити бізнес на території парку, а також зупиняв дерибан землі. Депутат-бютівець просить прокуратуру та податкову організувати перевірку його інформації.

Під час свого виступу на сесії Анатолій Драган звинуватив нового архітектора Житомира Сергія Руденка у фальсифікації документів. Нібито він посприяв виділенню землі у гідропарку маловідомій фірмі «Спектр-М».

Однак, як пише Андрій Паперний газета "Ехо", минулого року навесні, міліція під час рейду опечатала у парку Гагаріна декілька торгових трейлерів. Бізнесмени без дозволу торгували у 200 метрах від дирекції парку. Також екс-директор закрив очі й промовчав про кафе «Дубки», що у гідропарку. Цей заклад сфера впливу екс-начальника управління житлово-комунального господарства міськради бютівця Геннадія Забродського.

 - Заява Драгана - це чистої води політтехнологія. Причому дуже хороша. Її свого часу використали Ющенко і Тимошенко - ображених у нас люблять. БЮТівцям не хочеться втрачати навіть не дуже стратегічні посади. Якщо абстрагуватися від політики, то, як житомирянин, вважаю, що Драгана звільнили за діло. Бо парк зовсім законсервувався, - упевнений заступник директора житомирської PR-агенції «Имидж-Мастер» Володимир Гребьонкін.

Експерт не заперечує, що завдяки зусиллям працівників, котрі працюють майже на ентузіазмі, парк таки є охайним. Проте стратегічного розвитку, яким власне і має перейматися директор, немає.

До ладу можна було б привести набережну, «вибити» грошей на нові атракціони, реставрувати «ракушку» для молодих житомирських музичних колективів. Або принаймні перекопати газони і засіяти їх якісною травою. І тоді житомиряни, як на Заході, могли б приємно відпочивати простонеба.

Чи справдяться його слова знатимемо вже скоро.

Схожі новини:


Комментариев: 4
Iваницький
1 Iгор Миколайович (Iваницький)   • 15:55:24, 02.10.2008 [Материал]

А ещё было бы уместно прошлогоднюю историйку с двумя миллионами, выделенными на закупку аттракционов, вытянуть на свет - весьма смешной сюжетец образовался бы... Задорнов нервно бросил бы практиковать smile

P.S. К слову, Сергей Иванович вроде как не "архитектор Житомира", а всего-навсего радник градоначальника з питань архітектури? Или Головатенко уже уволился? (так и не выйдя с затянувшегося "больничного"? :))

woland
2 WolanD (woland)   • 17:53:53, 02.10.2008 [Материал]

Абсолютно вірно стосовно Руденка.
А хохма ситуації у тому, що всі документи для "Спектр-М" дійсно підписані Головним архітекторм Житомира.
Головатенком.
Тільки-от валити його БЮТівцям якось не з руки. Занадто багато "спільних проектів" ;-) Тому й Руденко.....
talib
3 talib (talib)   • 08:36:09, 03.10.2008 [Материал]

Никто и не сомневался,что "добестные" блюстители "чести" Шелудченко начнут искать крайних в другом районе.......А Рудченко? Он разве не стал одним из тех,кто грабит житомирян......Чего стоит выделение ему квартиры,участка земли в Житомире его сынку........И на предыдущей сессии ему эту землю выделили......Почему Драган молчал? Его это не касалось? Пусть теперь не "скулит",как сказал Медведев золотодобытчикам Магадана........
talib
4 talib (talib)   • 08:39:06, 03.10.2008 [Материал]

Да и ещё.....WolanD,Головатенко может и подписал,но тебе ли не знать,что он не мог не подписать те бумаги,которые Шелудченко ему подносила......Не надо скромничать......
Оголошення на ЖЖ інфо: