Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2013 » Август » 22 » 12:00:46

Чотири опозиційні фракції добилися проведення сесії міськради та змусили владу вирішити питання ТТУ

22.08.2013, 11:07:10 3628 5
Чотири опозиційні фракції добилися проведення сесії міськради та змусили владу вирішити питання ТТУ

Сьогодні на позачерговій сесії міської ради були виділені кошти на погашення заборгованості по заробітній платі працівникам. Близько 1,5 млн. грн. вирішили виділити з міського бюджету, 9 437 100 грн. з – обласного.

На сесії були присутні народний депутат України Геннадій Зубко, депутат Житомирської обласної ради Сергій Сухомлин, заступник голови ОДА Олександр Нікітюк.

Геннадій Зубко наголосив, що основна задача депутатів опозиції – добитися, щоб міська й обласна влада виконали свої обіцянки, які вони дали трудовому колективу під час сесії.

«Ми обов’язково маємо проконтролювати, щоб ці 9 437 100 грн., які пообіцяв виділити з обласного бюджету Олександр Нікітюк, надійшли саме в житомирське ТТУ, а не були розподілені між районами», – зазначив народний депутат.

За його словами конструктивних рішень з приводу подальшої роботи ТТУ сьогодні не приймалося. Це питання потрібно вирішувати окремою сесією. Адже щоб справді врятувати й вивести на новий рівень роботи Житомирське ТТУ необхідно реформувати транспортну систему міста.

«Якщо ми звернемося до досвіду інших міст, тієї ж Вінниці, в них ТТУ є основним розпорядником маршрутів у місті. Автобусні маршрути розподіляються так, щоб не заважати тролейбусним. А в нас 5 тролейбусних маршрутів дублюють 18 міських маршрутів, не кажучи вже про приміські. Порівняно з минулим роком виручка ТТУ впала з 2,5 млн. до 1,7 млн. Вони не можуть втримати цю ситуацію. Яким чином ТТУ може вижити невідомо. Тому реформа ТТУ критично необхідна. Гроші, які були сьогодні надані, – це тимчасове вирішення питання – до 1 січня».

Крім того, за словами Геннадія Зубка, на минулому міськвиконкомі міська влада лише додала нових маршрутів. Приміські автобуси також курсують містом, хоча мали б з центру міста прибратися.

«Це робота міського голови і виконкому. Сьогодні він розказав, які кошти він збирається отримати з міського бюджету, але навіть не підняв питання, що він збирається зробити, щоб поліпшити транспортну ситуацію в місті і вже через півроку питання заборгованості не виникло знову» – зазначив Геннадій Зубко.








Прес-служба народного депутата України (фракція ВО «Батьківщина») Геннадія Зубка

Тэги: сессия городского совета, Зубко, Никитюк, Дебой

Схожі новини:


Комментариев: 5
Yur4ik61
1 Yurik (Yur4ik61)   • 12:43:23, 22.08.2013 [Материал]

Шото у Вовы лицо кислое. Наверное, лимон съел.
Artmaker
2 Евгений (Artmaker)   • 13:50:30, 22.08.2013 [Материал]

Вот реальные дела реальных людей.
HOUSE
3 Сергей (HOUSE)   • 21:38:53, 22.08.2013 [Материал]

Чотири опозиційні фракції добилися проведення сесії міськради та змусили владу вирішити питання ТТУ. И не ужели заслуга Зубка??? Если бы он не приехал данный вопрос не был бы решен?... Че за само пиар??? Культурна версия на носу???
Maxonchik
4 Maxonchik (Maxonchik)   • 22:27:35, 22.08.2013 [Материал]

"Мертвяку припарка, как живым - медали. Только и подарков - то, что не отняли..." А.Башлачев.
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 10:42:13, 25.08.2013 [Материал]

В свое время -эта парочка твикс с налаждением валили ТТУ. Зубко, Сухомлин и Вера Тимофеевна совсем за нее забыл
Оголошення на ЖЖ інфо: