Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Октябрь » 22 » 13:38:09

Цимбалюк призывает всех житомирян прийти на выборы

22.10.2014, 13:38:09 2479 1
Цимбалюк призывает всех житомирян прийти на выборы

Сегодня на официальном сайте городского совета появилось обращение и.о. городского головы Любовь Цимбалюк по поводу предстоящих выборов в Верховную Раду.

В своем обращении Цимбалюк напомнила, что страна переживает не лучшие времена, что власти города делают все возможное для поддержания покоя и мира Житомире, а также призвала всех житомирян прийти 26 октября на избирательные участки и сделать свой выбор.

Ниже приводим оригинальный текст обращения.


Шановні житомиряни та кандидати у народні депутати України!

26 жовтня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

Сьогодні наша країна переживає нелегкі часи, але незалежно від наших симпатій та антипатій ми повинні забезпечити проведення чесних та прозорих виборів.

Я, як керівник міста, виконуюча обов’язки Житомирського міського  голови, роблю усе можливе для підтримання спокою та миру у місті Житомирі. І сьогодні надзвичайно важливо - об'єднати спільні зусилля громадян і політиків.

Тому закликаю усіх житомирян прийти 26 жовтня на виборчі дільниці та зробити свій вибір, а політичні сили – бути толерантними, відповідальними у своїх висловлюваннях, перевіряти інформацію, оперувати виключно фактами та не перешкоджати праву громадян на вільне волевиявлення.

Шановні житомиряни, закликаю вас свідомо віднестися до нинішніх виборів до Парламенту. У разі порушення особистого виборчого права прошу не зволікати та відстоювати своє конституційне право.

Бажаю усім нам обрати достойного народного депутата, який представлятиме інтереси житомирської громади та відстоюватиме проблеми міста у Верховній Раді.
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк


Напомним, 25 августа, Президент Украины Петр Порошенко распустил Верховную Раду и назначил выборы нового Парламента на 26 октября 2014 года.

Тэги: Цимбалюк, выборы 2014, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 1
portnoj
1 Сергій Лимар (portnoj)   • 11:06:16, 23.10.2014 [Материал]

Прийти ми маємо всі на вибори, це наш обовязок.
Щоб потім не сидіти перед телевізором і не жалітись хто ж це при владі такий поганий.
Потрібно проголосувати і показати свою позицію!
Оголошення на ЖЖ інфо: