Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 23 » 16:31:08

Михайло Забродський: Обов'язок кожного житомирянина - прийти на вибори   PR  

23.10.2015, 16:31:08 3930 9
Михайло Забродський: Обов'язок кожного житомирянина - прийти на вибори

Лідер списку кандидатів у депутати Житомирської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Михайло Забродський закликає мешканців міста мобілізуватися і прийти на вибори 25 жовтня.

«Захищати країну потрібно не лише на фронті, а й в тилу. Вже більше ніж півтора роки наші військовослужбовці докладають неймовірних зусиль для того, щоб українські діти спокійно спали ночами. Але цього не достатньо. Мобілізація потрібна і всередині країни. 

Ми повинні об’єднатися для спільної мети – боротьби з корупцією, реалізації реформ, розбудови сильних регіонів з потужною економікою. Інакше, зусилля наших бійців будуть марними. У нас не буде другого шансу, країна не має часу на «розкачку». В органах місцевого самоврядування, як і на війні, мають бути люди, які готові брати на себе відповідальність, які, за прикладом українських захисників, відстоюватимуть інтереси громади, а не думатимуть про особисті амбіції. Нам потрібна єдина команда, з представниками різних галузей, яка матиме спільну мету. Таким чином, ми досягнемо максимального результату.

Сьогодні нам потрібно мобілізуватися. Взяти відповідальність за розвиток нашої області, прийти на вибори і зробити свій внесок у реалізацію однієї з вимог Майдану – перезавантаження влади. Я закликаю всіх виконати свій обов’язок – проголосувати за зміни в місті та області, а відтак - у всій країні. Ми обов’язково переможемо!»
, – командувач Високомобільними десантними військами Збройних Сил України Михайло Забродський.

Нагадаємо, у виборчому бюлетені кандидатів на посаду Житомирського міського голови представник "Солідарності" Сергій Сухомлин - під номером 13. Під таким самим номером у виборчому бюлетені кандидати в депутати Житомирської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". У бюлетені кандидатів в депутати до Житомирської міської ради представники "Солідарності" під номером 12.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»
Фотографії:
Михайло Забродський: Обов'язок кожного житомирянина - прийти на вибори

Тэги: Забродский, блок Петра Порошенко, выборы 2015, Солідарність

Схожі новини:


Комментариев: 9
CPTN
1 gg wp (CPTN)   • 16:45:11, 23.10.2015 [Материал]

Не схожу, буду участвовать в фальсификации. Схожу буду участвовать в цирке. Мы всё ещё верим в новые лица? Мы всё ещё надеемся, что мы нужны Европе?
garold
2 Кonstantin (garold)   • 17:05:43, 23.10.2015 [Материал]

У вас явно 3 глаз лишний,причём Европа к местным выборам?
Dimyand
3 Dimyand (Dimyand)   • 18:23:35, 23.10.2015 [Материал]

Пане Михайло Забродський!
От поясніть мені, навіщо ви лізете у політику?

Одразу скажу Вам, що я не піддаю сумніву ваші бойові заслуги для країни і ваших військових товаришів також.
АЛЕ ЗАРАДИ СПРАВЕДЛИВОСТІ СКАЖУ, ЩО НА ВІЙНІ ВИ САМЕ ЧЕРЕЗ ВАШИХ МАЙБУТНІХ КОЛЕГ ПО ПАРТІЇ.

Ну невже ви й справді вірите, що можете щось змінити з ЦІЄЮ командою, невже ви вірите що комусь із них цікаве ваше бачення стану справ в місті (області, країні). Невже ви не розумієте що в цій команді ви ніхто, вас поставили першим номером списку задля піару і притягнення тупого лекторату і ВСЕ!

Чи може ви побачили, що хтось з польових командирів, хто стали депутатами ВЕРХОВНОЇ РАДИ змогли щось змінити на краще? Я - не побачив... Їх тупо засосало і переварило те БОЛОТО...

В раді ви будете пішаком і будете змушені виконувати злочинні рішення і вказівки партії - хіба це шлях для достойної людини. Не краще було б вам з однодумцями створити громадську організацію і робити свої гарні справи?

Може я не правий, може в ваших планах не вступати у фракцію Солідарності а створити з однодумцями окрему партійну групу і працювати незалежно і на благо міста??? Тоді я перший візьму свої слова назад )))

Моя логіка проста - це команда президента, а президент своїми діями вбиває державу.
БАЖАЄТЕ ДОЛУЧИТИСЬ?...
Berserk80
5 Che (Berserk80)   • 20:57:42, 23.10.2015 [Материал]

"В раді ви будете пішаком і будете змушені виконувати злочинні рішення і вказівки партії - хіба це шлях для достойної людини. Не краще було б вам з однодумцями створити громадську організацію і робити свої гарні справи? "
Вот это была бы настоящая хунта, а не бутафория с Петей главнокомандующим у которого фабрика в стране агрессоре.
CPTN
4 gg wp (CPTN)   • 19:09:27, 23.10.2015 [Материал]

На 2.
Наверное потому, что каждая партия на выборах прикрывается европейскими ценностями и обещает европейские стандарты?
А единственный способ этого достичь в данной ситуации если Европа нас пустит к себе. Ведь у нас у власти бездарные уроды, воры и 3.14здаballы они ничего не могут, кроме как давать обещания. А нет они могут прикрываться боевыми заслугами солдатов как на фотографии в новости и обещать, обещать, обещать. Стыдно должно быть г-ну Забродскому за его *неподкупность*, агитируй идти на выборы без № в партии. А то получается идите граждане на выборы, голосуйте, а вот он и я в партии такой то по номером таким то,
только политик я скорее всего бездарный, но на войне герой.
Я думаю не спроста он туда пошёл, хотя за его заслуги перед родиной его стоит уважать, но слушать врядли.
garold
6 Кonstantin (garold)   • 09:25:32, 24.10.2015 [Материал]

Вы агитки житомирских кандидатов хоть краем глаза читали?Практически ни кто там не обещают Европу,трэнд этого сезона справедливые тарифы в ЖКХ!
Dimyand
7 Dimyand (Dimyand)   • 11:00:44, 24.10.2015 [Материал]

В верховную раду шли - крым возвращали.
В местные идут - тарифы снижают
Ангина
8 Инна (Ангина)   • 13:36:05, 24.10.2015 [Материал]

при всем уважении к Забродскому не понимаю зачем ему идти в депутаты? в стране война, ему надо вдв строить , когда у него будет время на депутатство?? или будет время на депутатство и не будет время на службу?
comments
9 Сергей Иванович (comments)   • 13:41:47, 24.10.2015 [Материал]

Классный мужик. Нужно поддержать.
Оголошення на ЖЖ інфо: