Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Октябрь » 16 » 16:13:54

​Мир, децентралізація, інвестиції, енергетична незалежність – програмні завдання «Солідарності»   PR  

16.10.2015, 16:42:35 3148 13
​Мир, децентралізація, інвестиції, енергетична незалежність – програмні завдання «Солідарності»

Збереження миру та захист учасників АТО.

Це першочергове завдання, з яким представники «Солідарності» ідуть в обласну раду. 

Не дати розхитати ситуацію зсередини та забезпечити необхідним тих, хто пролив кров за мирне небо над Житомирщиною – ключові завдання, які ми ставимо перед собою. Якщо не збережемо мир, інші перетворення будуть неможливими. 

Протягом останніх півтора роки влада Житомирщини докладала максимальних зусиль, аби забезпечити права учасників АТО. Ми не будемо одягати людям на очі рожеві окуляри, стверджуючи, що все ідеально. Зробили немало, але стоїть завдання 100 % захисту наших військових. Зробити це якнайкраще нам під силу, адже на чолі нашої команди Герой України, командувач Високомобільними десантними військами Збройних Сил України – Михайло Забродський. Людина, яка особисто відчула ціну миру і безпосередньо знає, чого зараз потребує українська армія і кожен боєць АТО, який повернувся з війни. Завдяки його участі у процесі реформування системи, ми отримаємо найкращий результат.

Децентралізація. Під керівництвом наших партійців процес реформи місцевого самоврядування успішно розпочатий у Житомирській області. Об’єднання громад – один із перших етапів. Будучи заступником голови ОДА, наш партієць В’ячеслав Поліщук спільно з представниками громад працював над розробкою перспективного плану об’єднання територіальних громад, яких на сьогодні маємо вже 9. Громади отримають більше повноважень і ресурсів. Завдяки бюджетній децентралізації багато районів вже за півроку перевиконали бюджет. Втім, процес децентралізації передбачає подвійну відповідальність, тому потрібні люди, готові взяти її на себе. Представники нашої політичної сили ідуть в обласну раду для того, щоб довести цей процес до кінця. Більше того, на загальнодержавному рівні процес децентралізації також був розпочатий з ініціативи членів нашої політичної сили. Тому спільне бачення на всіх рівнях забезпечить максимальний результат.

Інвестиції. І в обласному центрі, і на Житомирщині загалом, попри нестабільну ситуацію на сході, залучаються інвестиції. Інвестор бачить підтримку з боку представників влади – Сергія Машковського на обласному рівні та Сергія Сухомлина на міському (протягом останніх півтора роки Сухомлин був першим заступником Житомирського міського голови). Інвестиції дають податки до місцевих бюджетів та нові робочі місця! Тому це одне з надважливих програмних завдань, з яким «Солідарність» іде на вибори. Аби інвестиції залучалися, потрібна підтримка депутатського корпусу – в раді повинні бути такі люди, які розуміють необхідність залучення інвестора та всіляко цьому сприятимуть, а не ті, які «ставлять палки в колеса», бо бояться конкуренції для власного бізнесу.

Енергетична незалежність. Велике навантаження на гаманці громадян та місцеві бюджети через високі тарифи – одна з найбільш болючих проблем, які маємо на сьогодні. Для вирішення цього питання потрібно працювати у кількох напрямках. Простіше за все пообіцяти: «Ми знизимо тарифи». Але представники нашої партії переконані, політичні гасла ситуацію не змінять. Ми повинні дивитися у майбутнє і працювати не лише над зменшенням тарифів, а, в першу чергу, над зменшенням споживання енергоресурсів. Наші комунальні заклади, багато житлових будинків будувалися ще у радянські часи і зараз несуть величезні втрати енергоносіїв. Робити це потрібно було швидкими темпами і тоді ніхто не замислювався над тим, скільки сьогодні нам доводиться платити за комунальні послуги і що Путін колись влаштує українцям «газовий шантаж». Але маємо те, що маємо.

Сьогодні одне з пріоритетних завдань на місцевому рівні – термомодернізація будівель. Іншими словами – утеплення, встановлення лічильників з метою регулювання подачі тепла чи води, переведення котельних на альтернативні види палива. Це вкрай необхідно зробити зараз, аби, незалежно від того, хто буде при владі через 10-15 років, наші діти не страждали. Тут ми також показали конкретні результати і у Житомирі, і в області, і у державі.

Реформування медичної галузі. У команді «Солідарності» є фахівці медичної галузі, які не словом, а ділом довели свою ефективність. Серед них Павло Журбенко (головний лікар шпиталю для ветеранів війни, а в минулому – завідуючий поліклінікою № 2), який перевів медичний заклад у Житомирі на електронну систему обслуговування. На його думку зараз медичним закладам потрібно дати більше повноважень, змінивши систему їх фінансування. Що і планує реалізувати Журбенко спільно з очільниками області, Житомира та депутатським корпусом. За його ініціативи зараз на державному рівні вирішуються питання поліпшення роботи медичних закладів. Саме він у минулому році став одним із розробників «дорожньої карти» медичного обслуговування учасників АТО, якою зараз користуються всі регіони.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»
Фотографії:
​Мир, децентралізація, інвестиції, енергетична незалежність – програмні завдання «Солідарності»

Тэги: блок Петра Порошенко, солидарность, выборы 2015

Схожі новини:


Комментариев: 13
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 18:55:46, 16.10.2015 [Материал]

Во многих американских и европейских гостиницах нет тринадцатого этажа и тринадцатого номера...про карты Таро умолчу
Житомир не должен быть исключением,необходимо продолжить эту традицию
Scalpel
2 Альберт (Scalpel)   • 18:58:29, 16.10.2015 [Материал]

аццкий сотана
BIGor
3 Игорь (BIGor)   • 19:48:49, 16.10.2015 [Материал]

Интересно, сколько новых производств открыли в Житомире за последние 1,5 года? Ответ - 0.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 21:43:33, 16.10.2015 [Материал]

Главное не открыть. Главное наобещать. Тем более сейчас.
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 02:33:26, 17.10.2015 [Материал]

Про "мир" незрозуміло.
Dimyand
6 Dimyand (Dimyand)   • 07:28:54, 17.10.2015 [Материал]

"Ой, не пи..ди" - это касаемо названия статьи
roman91
7 Роман (roman91)   • 10:11:00, 17.10.2015 [Материал]

сразу вспомнилась речь Порошенка возле Корольова, где он раздавал обещалочки налево и направо, ничего в итоге не сделано!
Sams2
8 Александр (Sams2)   • 19:22:42, 17.10.2015 [Материал]

Когда Порошенко говорит о борьбе с олигархами, хочется посоветовать ему начать с себя.
Танюша
9 Татьяна (Танюша)   • 19:36:14, 17.10.2015 [Материал]

Опять слова. Здобулы. А между тем: цены удвоены, тарифы многократно усилены, курс доллара поднят, люди уволены, чиновники довольны, свободовцы посажены, Крым отдан, Донбас проигран, депутаты в шоколаде.
chekist1937
10 1937 Чекист (chekist1937)   • 19:40:48, 17.10.2015 [Материал]

Так майдан же был за это.Неужели вы не видели контингент собравшихся там?
Танюша
12 Татьяна (Танюша)   • 21:07:58, 17.10.2015 [Материал]

Если бы контингент Майдана заменил номенклатуру, чиновников, перекрашенных регионалов, многоразовых депутатов, то многих бед нам бы удалось избежать. А так кулявлобы опять у власти. Киндер-Павленко, например, из "Нашей Украины" легко оказался в Оппе.
ptanderson
11 Андрей (ptanderson)   • 20:09:31, 17.10.2015 [Материал]

Житомир вже став космічною столицею?
Cobalt
13 Cobalt (Cobalt)   • 14:21:57, 18.10.2015 [Материал]

"...депутаты в шоколаде..."

И заметьте, что в шоколаде вытчызняного производства. А народ - ну, в этом, как его... ну, в общем - цвет тот же...
Оголошення на ЖЖ інфо: