Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Май » 20 » 17:39:45

​Колектив ТДВ «ЖЛ» не вірить обіцянкам чиновників і збирається надалі боротися за кондитерську фабрику     Реклама  

20.05.2016, 17:39:45 6636 12 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
​Колектив ТДВ «ЖЛ» не вірить обіцянкам чиновників і збирається надалі боротися за кондитерську фабрику

«Ми сьогодні прийшли на мирну акцію, ми будемо мирно, спокійно заходити на територію», - такий короткий інструктаж і 500 працівників ТДВ «ЖЛ» вирушають до центральних воріт Житомирської кондитерської фабрики.

Люди переконують, у них є рішення суду, відповідно до якого працівників безперешкодно мають впустити на територію.

«У мене в руках рішення суду, яке вступило в законну силу, в якому сказано, що територія і все майно на фабриці знаходиться у власників. Один із власників - я, 97% - у власності у Бойка Ігоря Ярославовича. Виконання рішення суду - обов'язково на всій території України», - говорить співвласник ТДВ «ЖЛ» Денис Долинський

Працівники не стримують емоцій. Кажуть, вже 5 місяців не можуть потрапити на свої робочі місця і переймаються, за долю фабрики, на якій працювали десятиліттями.

«Побили всю лабораторію, йшли з бійнею, били. Побили дорогу техніку, яка коштує мільйони», - скаржиться працівник ТДВ «ЖЛ» Іван Свінціцький.

«Зараз я покажу пропуск, по якому ми ходили на фабрику. Я не викидаю. Я ще надіюся, що ми зайдемо і будемо працювати», - каже працівниця ТДВ «ЖЛ» Таміла Заріцька

«Прийшов робочий колектив на свої робочі місця. А я прийшов за своїм майном. Я можу це майно продати, що хочу зробити. Є рішення суду, яке вступило в законну силу. Бандити сидять на території і нікого не пускають. Є ж держава, є якісь закони і так далі», - розповідає голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко.



Частина людей вирушає до службового входу, але потрапити всередину теж не виходить – охорона розпилює білу речовину. Цим часом людям повідомляють – центральні ворота впали, вхід на територію відкритий.

Вже на території люди пробують потрапити до адміністративного приміщення, а ще вимагають, щоб працівники Поліції охорони звільнили фабрику.

«Я вас прошу, дайте мені півтори-дві години, надайте документи, я їх зараз вивчу і прийму одне-єдине законне рішення», - каже начальник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.

Доки Ігор Товкач вивчає документи, керівництво ТДВ «ЖЛ» ділиться планами.

«Ми прийшли на свою фабрику, і ми налаштовані відновлювати роботу. Нас тут не було 5 місяців. Тому ми проведемо повну інвентаризацію і після цього запустимо фабрику», - розповіла генеральний директор ТВД «ЖЛ» Тетяна Горобець.

Невдовзі на територію фабрики прибуває кількасот поліцейських, а спецпризначенці відтісняють людей від адмінприміщення. Почути пояснень від керівника поліції області працівникам не вдається. Натомість перший заступник міського голови вважає дії правоохоронців непрофесійними.

«Вчора була досягнута домовленість зі сторонами конфлікту про те, що вони будуть уникати будь-яких силових дій. Начальник поліції області був на цій нараді і мав би вжити заходів. Разом з цим цього зроблено не було. Якимось чином сюди зайшли люди, представники однієї конфліктуючої сторони, а працівники міліції замість того, щоб не допустити цього на самому початку, стати кордоном і не допустити цього на самому початку, стати таким кордоном і не допустити цього, вони вже постфактум зайшли сюди, я сам особисто бачив, як били людей. І зараз вони намагаються вчинити силові дії, відтіснити людей. Це яскравий приклад непрофесіоналізму і бездіяльності поліції, що призвела до таких дій», - каже Олексій Ясюнецький.

На фабрику приїжджає керівництво міста і області, але тривалі перемовини результату не дають.  Мітингувальники кажуть, вони не вірять обіцянкам чиновників і не збираються відступати.

Житомир.info
























Тэги: Бойко, Житомир, кондитерская фабрика, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 12
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 18:13:41, 20.05.2016 [Материал]

Очкарик Пашинский тебе остается только стрелять со снайперских винтовок, как на майдане из них постреляли в людей. Уйди Пашинский. Тебе хватит уже. И денег много у тебя и трупов много на тебе.
sashokru
2 Саша (sashokru)   • 18:44:09, 20.05.2016 [Материал]

Такі люди як Пашинський так просто не зупиняються їм все мало. Вони "без тормозів". Єдине що їх зупеняе - баба з косою
Berserk80
3 Che (Berserk80)   • 19:21:59, 20.05.2016 [Материал]

Она возглавит их. Тимошенко везде где воруют.
Irop
4 Омельчук Ігор (Irop)   • 20:10:08, 20.05.2016 [Материал]

І статейка і коментарі з душком. Щойно побачив, що це рекламний матеріал. Ну, тоді ясно з оцінкою коментаря
tonn
5 tolik (tonn)   • 22:22:20, 20.05.2016 [Материал]

Рекламу не бачив, к чему это.Чуешь раздухарился -так безапеляційно даваты оцінку,дывно як мінімум.Сумно друже за тебе,не гоже так!А де чуйність до земляків,стану речей-несправедливості,свавілля як чиновників в ц1лому ,так само мвс в окремо-хіба таке бувае просто рекламою?Люди відстоюють свое право на працю,на майно.Конституціею дане право,зауважу я-яке нещадно порушують вже 5чи 6 місяців,то хіба ж це реклама,реально наболіле,гостра,необхідна реакція громадян на випіющі факти порушень їхніх конституційних прав та свобод,отож будьте спокійні-це не реклама.
garold
6 Кonstantin (garold)   • 22:41:15, 20.05.2016 [Материал]

Во все времена рабы заступаются за своих хозяев!
Holy
9 Mike Steel (Holy)   • 13:48:30, 21.05.2016 [Материал]

Кто здесь рабы ? Кто здесь хозяева ? Бойко говорит что есть решение суда в его пользу. Судя по тому как Машковский убежал - решение какое то всё же есть. Теперь нужно или решение выполнить или оспорить или если его нет то вернуть всё взад (так обычно происходит в правовом государстве) , а в Украине всё продолжается "решаловом". Какого депутата туда приехали мэр и губернатор если есть решение суда ? Если есть - выполняйте, нет- разгоняйте эту тусовку .
tonn
7 tolik (tonn)   • 08:37:04, 21.05.2016 [Материал]

Глупое,близорукое реплика-по существу коментируй ,друже!
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 11:35:31, 21.05.2016 [Материал]

Холопы и рабы они такие...
петров(васечкин)
10 vorobey djek (петров(васечкин))   • 12:37:52, 22.05.2016 [Материал]

Тот, кто думает, что люди вышли защищать "хозяина" или же, что он за это им заплатил - глупец и "совок". Все кто испугался отстаивать справедливость, продались за 1000 гр и сейчас сидят на фабрике, пытаясь там что то произвести и продать. И то они там только из-за того, что нигде нельзя найти работу в Житомире. Люди даже не понимают, что они потихоньку банкротят фабрику и готовят к продаже. Ведь чтобы такую махину содержать, нужно вкладывать средства, а не воровать их. А то, что правоохранители отреагировали в одну сторону, говорит о том, что старым "хозяином" там и не пахнет. А название статьи равильное. Как можно таким чиновникам доверять.. Скоро шесть месяцев, как весь город гудит за фабрику, а они всё ждут, что эту проблему кто то решит вместо них. А работникам фабрики, тем кто не сдался, нужно продолжать бороться. Всё в этой стране очень быстро меняется.
Cobalt
11 Cobalt (Cobalt)   • 18:11:00, 22.05.2016 [Материал]

"... нужно вкладывать средства, а не воровать их..."

Во во, послушай бойка, что люди говорят.
tonn
12 tolik (tonn)   • 19:15:51, 22.05.2016 [Материал]

Нет ,ну вы послушайте,вроде как коменты кобальта как то ,пошли чуть поумеренней,"ан нет",сново-здарова.Сорвалься-гавкнул,понеслась клевета,перекручивание,вырывание из контекста.Всё как у "дешевых писак."Про вкладывание средств,всем известно что паном Бойко вложено от 20-25 милионов(точка) Родной кобальт-не дай бог конечно,не вали с больной головы на здоровою,следи за событиями,без таких пристрастий-пристрастности.Ты говоришь,намекаешь(пошло)на не правду.Пока.
Оголошення на ЖЖ інфо: