Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Август » 15 » 12:59:36

Єврокомісія відреагувала на лист Ігоря Бойка про події довкола Житомирської кондфабрики     Реклама  

15.08.2016, 12:59:36 3822 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Єврокомісія відреагувала на лист Ігоря Бойка про події довкола Житомирської кондфабрики

В офісі голови Європейської комісії розуміють небезпеку інвестування в Україні та вважають, що Україні потрібні комплексні реформи, для покращення правової визначеності в Україні, особливо щодо іноземних інвестицій.

Про це йдеться у листі-відповіді на лист власника Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ» Ігор Бойко, - повідомляє сайт підприємства.

На днях Ігор Бойко отримав листа з офісу президента Європейської комісії Жана-Клода Юнкера.

У листі за дорученням Єврокомісії, йому відповів Голова підрозділу з питань "Східного партнерства" Зовнішньої служби Євросоюзу Дірк Шубель.

Зокрема у листі Шубель говорить, "Ми розуміємо небезпеку інвестування в Україні. Ми сприйтимемо українському уряду у реформуванні та захисту іноземних інвесторів."


 

 - Даний лист є реакцією європейської спільноти на зухвале, злочинне захоплення кондитерської фабрики в Житомирі і незаконне порушення права власності американського інвестора Ігоря Бойка. Європейських політиків вразив сюжет про захоплення фабрики, створений американськими журналістами. Як повідомлялось раніше в рейдерському захопленні Житомирської кондфабрики звинувачують нардепа від «Народного фронту» Сергія Пашинського, - заявляє прес-служба ТДВ «ЖЛ».

Також, в повідомленні Дірка Шубеля йдеться про те, що лише чітка права визначеність в країні допоможе повернути довіру іноземних інвесторів в Україні. Одним з головних напрямків реформ Комісія бачить створення сприятливого бізнес-клімату.

- На сьогоднішній день довіру іноземних інвесторів повернути буде дуже важко. Ділові кола США та ЄС шоковані історією з захопленням кондитерської фабрики. Іноземним підприємцям важко усвідомити, що рейдерське захоплення відбулось при підтримці міністрів та владних органів, - говорять у ТДВ «ЖЛ».

 


У ТДВ «ЖЛ» в організації цього рейдерського захоплення звинувачують однопартійців Сергія Пашинського – міністра юстиції Павла Петренка та міністра МВС Арсена Авакова. 


Тэги: Бойко, кондитерская фабрика, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: