Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Апрель » 28 » 12:26:14

Игорь Бойко прокомментировал решение Верховного Суда в деле о захвате Житомирской кондитерской фабрики

28.04.2016, 12:33:14 6321 11 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Игорь Бойко прокомментировал решение Верховного Суда в деле о захвате Житомирской кондитерской фабрики

Председатель наблюдательного совета ОДО «ЖЛ» Игорь Бойко официально прокомментировал окончательное решение Верховного Суда Украины в деле о рейдерском захвате Житомирской кондитерской фабрики.

Его открытое письмо, поступившее в наш адрес по электронной почте, публикуем без изменений.

 
26 квітня 2016 року, одягнуті в судові мантії 15 суддів Верховного суду України, ігноруючи всі закони України, практику рішень Верховного суду України, мораль і логіку, з опущеними додолу очима та головами винесли абсолютно незаконне рішення, яке остаточно руйнує всю судову систему держави Україна. В цей день вона просто перестала існувати, а якщо немає судової системи – немає і держави. Верховний суд України легалізував новий вид рейдерства в Україні, який тепер загрожує кожному бізнесмену, як великому, так і малому, приватним підприємцям та юридичним особам будь- якої форми власності.

Ставши на шлях злочину, своїм рішенням судді найвищого судового органу у системі судів України поставили під загрозу права власності усіх юридичних та фізичних осіб. Україна «руками Понтіїв Пілатів» підтвердила свою неспроможність стати державою - суб’єктом міжнародного права та остаточно закріпилась як країна, де панує анархія і правило «виживання сильнішого». А точніше - того, у кого в руках влада та політичні зв’язки. Це рішення дозволяє сьогодні рейдерам, що силою захопили Житомирську кондитерську фабрику у грудні 2015 року, користуватись вкраденим майном ТДВ «ЖЛ» під прикриттям та за допомогою так званих державних органів, які насправді являються нічим іншим, як «мафією в законі».

Насправді ж, все майно та решта об’єктів захопленої фабрики, що знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 67, згідно постанови Житомирського окружного адміністративного суду від 15 лютого 2016 року, яка набрала законної сили Ухвалою Житомирського апеляційного адміністративного суду від 12.04.2016 року, належать виключно ТДВ «ЖЛ» і ніяким іншим структурам на території України або за кордоном. Це майно не може використовуватись ніким, окрім ТДВ «ЖЛ», адже воно було придбане в останні роки виключно товариством з додатковою відповідальністю «ЖЛ». Всі інші інсинуації і марення злочинців, які сьогодні знаходяться на території фабрики та продовжують паразитувати на виробничих потужностях ТДВ «ЖЛ», - це злочин, який обов’язково отримає своє відображення в майбутньому.

В сьогоднішньому рішенні Верховного суду України немає жодної згадки про Швейцарську компанію Delta Capital S. A., громадянина Ю. Ліщинського та інших осіб, а тому навіть не може йти мови про так зване «повернення фабрики швейцарським власникам», «відновлення справедливості», «крапки у справі». Відповідні матеріали (більшою мірою у підконтрольних рейдерам ЗМІ (Цензор.нет) – ніщо інше, як введення в оману суспільства, підміна понять та апеляція голосними заголовками, що викривляють справжню суть судових суперечок.

Офіційно повідомляємо, що рішення Верховного суду України від 26.04.2016р. - це незаконне анулювання тільки реєстрації юридичної особи, що не є припиненням чи ліквідацією юридичної особи ТДВ «ЖЛ». Дане рішення впроваджує за собою створення учасниками ТДВ «ЖЛ» нової юридичної особи, якій буде передано все майно, що належить ТДВ «ЖЛ» для виробництва продукції, яка успішно вироблялась ТДВ «ЖЛ» до грудня 2015 року та успішно продавалась на території Україні та за її кордоном, у 37-ми країнах світу.

Сьогодні, в нашій державі відбувається «театр абсурду», яким керує діюча влада, що прийшла після Революції Гідності: перевертні в погонах, що іменуються як «Нова поліція охорони» або Державна служба охорони (Департамент охорони НПУ), охороняють майно ТДВ «ЖЛ» від законних власників, таким чином сприяючи рейдерам. Злочинці, які знаходяться зараз на території фабрики, діють в абсолютно кримінальний спосіб, працюючи через фірми-прокладки, такі як ТОВ «Санта Софія». Очевидно, що річ не у ефективному управлінні на благо Житомирщини та її працелюбів, а у власному збагаченні шляхом розпродажу вкраденого виробництва та знищення однієї з візитних карток Житомира, його області та України в цілому.

Крапка у даній справі може бути лише одна: Житомирською кондитерською фабрикою повинен і буде управляти той, хто може це робити найефективніше і в рамках закону, а не криміналу. Фабрикою повинен і буде управляти той, кому належить все майно підприємства, хто здатен забезпечити людей постійною роботою і стабільною заробітною платою, магазини - якісною сертифікованою продукцією, область – податками, а Україну – солодощами з ім’ям, відомим на весь світ. Це – Ігор Бойко. Всі інші твердження – це ніщо інше, як чорна пропаганда, подібна до «путінської».

Голова спостережної ради ТДВ «ЖЛ» І.Я. Бойко

Тэги: Бойко, кондитерская фабрика, Житомир, суд, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 11
Stass
1 S.t.а.s.s. (Stass)   • 20:06:39, 28.04.2016 [Материал]

Шэф, усьо пропало...
reeder
2 Angry reeder (reeder)   • 20:47:15, 28.04.2016 [Материал]

100%
RaID
3 Сергей (RaID)   • 22:42:55, 28.04.2016 [Материал]

Хотелось бы услышать и другие душераздирающие истории переходов фабрики из рук в руки, включая переход к пану Бойко. Скандалы, Интриги, Расследования...
Ивасик
4 Телесик (Ивасик)   • 01:19:45, 29.04.2016 [Материал]

По-моему уже всех давно тошнит от всего этого. Предлагаю СМИ закрыть эту тему, пусть собаки сами грызутся, а то одеяло они так и не поделят никогда.
GuyFawkes
5 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 14:06:19, 29.04.2016 [Материал]

Как-то всем наср*ть на Игоря Бойка, и на того маланца, который отжал у него фабрику.
петров(васечкин)
6 vorobey djek (петров(васечкин))   • 14:17:51, 29.04.2016 [Материал]

Влада забила ще один цвях у віко труни де і так "спочиває її міжнародний імідж". Прогнозую, що весь цей "конфлікт" закінчиться міжнародним скандальчиком із поверненням того, що залишиться від фабрики пану Бойку через европейський чи американський суд, з виплатою йому "дивідендів" державою, Україна, як завжди, за рахунок карманів простих громадян..
AlexIvanov
7 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:29:05, 29.04.2016 [Материал]

"Тошнит от всего этого" "предлагаю закрыть эту тему"- вы как страусы хотите спрятать голову и ничего не видеть и не слышать. Такое нутро у наших людишек. Вас жиды долбят как хотят, я имею виду цена на газ, налоги , электричество, лекарство и ржут над вами и потом уезжают в Европу к своим награбленным денежкам. Боитесь даже спросить , а не то что выйти как французы на улицу с протестом. Авно одним словом. Кстати не надейтесь на добровольцев фронтовиков их слишком мало осталось в живых. Так что прейдется вам самим жопу подымать. А то право первой ночи перейдет к олигархам.
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 20:01:19, 29.04.2016 [Материал]

"...Так что прейдется вам самим жопу подымать..."

А кто её уже поднял?
tonn
9 tolik (tonn)   • 11:18:55, 30.04.2016 [Материал]

Снова здарова. Эта цытата(про опу*)видимо к слову.Ты-суть смотри,а не между строк читай,"любезный".Правду"дядька"алекс Иванов,говорит.Тоже думаю что суды,если не украины,тогда европейские(международные)ситуацию,востановят!Нам не всё известно,а то что на поверхности уж слишком -просто(вроде как)Держитесь други,правда за нами!!!!!
Cobalt
10 Cobalt (Cobalt)   • 14:17:44, 30.04.2016 [Материал]

"...Тоже думаю что суды,если не украины,тогда европейские(международные)ситуацию,востановят..."

Сел в мягкое кресло, запасся тонной попкорна.
tonn
11 tolik (tonn)   • 17:32:38, 30.04.2016 [Материал]

Остроумно.Несомненно остроумно,не более.Не верите вы в правовую державу,к которой мы двигаемся7 мильными шагами,да бывают затыки!!Сейчас как говорят:"Знают что ловят,бояться,только все равно берут(взятки),слишком уж лакомый такой диструктив как "корупция"!Вот почему(скорей всего)закрыли глаза "судьи" на такие выпиющие факты законности ,на нарушения частной собственности,безоопасности отдельных граждан,а также покоя граждан в целом. Вы представляете,фактов просто несчесть.А где они эти расмотрения,их просто слили.Слили те,кто явно нагрел руки на выгодном для одних ,а незаконном в целом решении суда(судей),к счастью факты задукоментированы,сведетелей ,а также видео подтверждающих большинство нарушений ,уверен сохранены либо же готовяться юристами в высшие инстуциональные инстанции,будьте покойны,"дорогой"(к слову)кобальт,Это реальность,реальность професиональной среды,професиональных сфер.спасибо ваше внимание,порадовали.
Оголошення на ЖЖ інфо: