Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Апрель » 20 » 11:13:32

Житомирян запрошують прийняти участь у правовому диктанті

20.04.2018, 11:13:32 2073 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирян запрошують прийняти участь у правовому диктанті

24 квітня  Експертна юридична служба за підтримки Міністерство юстиції України прийняти участь у “Всеукраїнському правовому диктанті”. який одночасно буде проходити по всій Україні.

“Всеукраїнський правовий диктант» - унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи, а також показати суспільству, що власна правова безпорадність є вельми небезпечною та має наслідком серйозні фінансові та моральні витрати.

Проект дає можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права. За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України. Кожен громадянин зможе перевірити свій рівень правової грамотності з 5-ти самих публічних галузей права: сфера фінансів, сфера здоров’я, соціальна сфера, особиста сфера, безпека. За результатами проекту буде створена загальна карта правового населення України.

Проект підтримують Ахтем Сеітаблаєв та Андрій Куликов.

Стань учасником соціального проекту - 24 квітня 2018 року о 15:00 тебе чекають в Факультет екології і права ЖНАЕУ вул. Старий бульвар, 7, корпус 4, ауд. 111. Координатор проекту на Житомирщині Лілія Пелехата-Жукевич

Реєстрація на сайті: http://www.vpd.in.ua/

Організаційний партнер - Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області

Тэги: образование, законодательство, права

Схожі новини:


Комментариев: 1
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 11:35:20, 20.04.2018 [Материал]

Мінюст, це саме те міністерство яке відмовляється формалізовувати багатоквартирні будинки, як цілісні майнові комплекси, з аргументацією: "А навіщо, це ж не об'єкт купівлі-продажу".
Оголошення на ЖЖ інфо: